PANASONIC TX-32C200E LED HD cu diagonala 81 cm

PANASONIC TX-32C200E este un televizor din gama 2015 cu preț accesibil având un ecran cu rezoluție HD și diagonala de 81 cm. Poate fi perfect pentru orice cameră de la livinguri și până la bucătării mai spațioase. Este chiar și compatibil Vesa astfel că puteți să-l montați pe un suport de perete pentru a economisi spațiu.

Brandul Panasonic se distinge prin calitatea imaginii și fiabilitatea produselor sale, acestea fiind dovedite zeci de ani la rând. Fiind din gama nouă de televizoare, vine cu un design modern, asemenea modelor concurente din gama premium. Materialele folosite sunt de calitate, rama este îngustă lăsând impresia unui ecran mare, iar suportul din 2 bucăți se potrivește perfect cu întregul design și oferă stabilitate perfectă.
Panasonic TX-32C200E

Vezi aici prețul televizorului PANASONIC TX-32C200E

Sistemul audio este Nicam Stereo alcătuit din 2 difuzoare, fiecare având puterea de 6W cât și cea mai performantă tehnologie Surround și anume Dolby Digital Plus. Această tehnologie permite activarea unor moduri de sunet optime pentru diferite tipuri de conținut precum filme, muzică, jocuri. Fiecare mod special activează anumite frecvențe și efecte speciale, putând să facem și modificări avansate dacă dorim un sunet personalizat.

Așa cum am spus, principala caracteristică a televizoarelor Panasonic o constituie calitate imaginii, aspect întâlnit și la modelul TX-32C200E, putând experimenta culori vibrante, cât mai aproape de realitate. Și la culori putem activa moduri prestabilite sau putem efectua setări avansate modificând fiecare culoare principală.

Una dintre cele mai importante funcții ale unui televizor din generația nouă este playerul multimedia, ce permite redarea conținului de pe un stick sau hard prin intermediul portului USB. În acest scop PANASONIC TX-32C200E beneficiază de 2 porturi USB 2.0 și de un port USB 3.0 care spre deosebire de standardul 2.0 permite viteze de până la 10 ori mai mare.

Pentru vizionarea unui film în format HD este suficient și standardul USB 2.0 întrucât nu este nevoie de transfer rapid de date. Playerul recunoaște și cele mai populare extensii de subtitrări însă pentru a fi automat încărcate trebuie sa aibă același nume ca și filmul.

O altă funcție indispensabilă în ziua de azi este tunerul digital încorporat ce înlocuiește decodorul care la televizoarele mai vechi era obligatoriu pentru a viziona canale digitale. Acum acest rol este îndeplinit de playerul integrat și de portul CI+ în care se introduce cartela folosind un adaptor special care se primește de la furnizorii de cablu la pachet cu SIM-ul.

Alte porturi disponibile sunt: intrare video composite, Scart, ieșire căști, intrări component, 2 porturi HDMI, PC audio în, și intrare PC (VGA). Intrarea VGA se folosește la conectarea laptopurilor și PC-urilor mai vechi care nu dispun de port HDMI. Modelele noi de device-uri au port HDMI, prin care se pot conecta la televizor, iar acesta va fi folosit pe post de monitor.

Un astfel de televizor este foarte practic pentru un dormitor sau un living unde avem și un laptop/PC pentru că nu mai este nevoie să achiziționăm separat alt monitor. Televizorul va fi 2 în 1, putând foarte ușor din telecomanda să selectăm de pe intrare pe un canal TV și invers.

În concluzie motivele pentru care recomand PANASONIC TX-32C200E sunt:
– preț foarte bun
– încrederea în brand
– diagonală foarte practică pentru orice cameră de mărime medie
– model 2015
– dotări suficiente pentru un televizor din această gamă

PANASONIC TX-32C200E LED HD cu diagonala 81 cm on December 14, 2015 rated 5.0 of 5

2 Comentarii on PANASONIC TX-32C200E LED HD cu diagonala 81 cm

  1. de ce nu vad subtitrarea canalelor digi (life, world, travel, etc)?
    multumesc

    • Dati pe butonul optiuni de la telecomanda si cautati sectiunea subtitrari. De acolo se activeaza subtitrarea. La fel se procedeaza si cand vreti sa vedeti un film de pe hard sau stick.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*