Allview 43ATC5000 UltraHD 4K, 109 cm, preț de buget, gama 2018

loading...

1.299,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 19 aprilie 2022 09:51

Allview 43ATC5000 este unul dintre cele mai ieftine televizoare de buget cu rezoluție Ultra HD și dacă nu puneți mare preț pe brand vi-l recomand cu încredere. Allview este o firmă românească producătoare de smartphone-uri, fondată in anul 2002.

Suportul tehnic oferit de echipa Allview este de excepție și vă zic asta din proprie experiență. Am avut probleme cu touchscreen-ul unui telefon ce mai avea două luni de garanție. Mi-au trimis gratuit curieratul să ridice telefonul, și l-am primit cam după o săptămână cu ecran nou.

Deși multă lume ar spune că este un produs românesc el uimește și concurează cu alte produse de la firme străine.

Allview 43ATC5000 costă in momentul de față 1200 lei dar cred că prețul ar trebui să fie undeva la 1100 lei ca să concureze de la egal la egal cu NEI 43NE6000 pe care îl găsiți aici.

Design

Allview 43ATC5000 are un aspect elegant, cu o ramă frumoasă, de culoare neagră, subţire şi un ecran splendid de 109 de centimetri.

Imagine

Televizor LED Allview, 43ATC5000, 4K Ultra HD, depășește granițele tehnologiei cu ajutorul generosului său ecran plat de 109 cm. Televizorul este de tehnologie LED și oferă o paletă mult mai vastă de culori.

Rezoluția ecranului este de 3840 x 2160 pixeli adica Ultra Hd ceea ce vă va oferi o experiență unică in vizionarea filmelor dvs. preferate. Unghiul vizual al acestui televizor este de 178 grade ceea ce vă permite sa vă uitați la el din aproape orice unghi.

Sunet

Televizorul în cauză dispune de 2 difuzoare de câte 8 W fiecare, soundbar incorporat și tehnologie multicanal care iși fac treaba foarte bine. Indiferent ce vizionați, veti auzi mult mai clar si mai distinct muzica și dialogurile fără a fi necesare echipamente suplimentare mulțumită efectului ultra sorround excelent.

Allview 43ATC5000 dispune de tehnologia Dolby Digital + și NICAM Stereo, adică televizorul prelucrează sunetul apoi vi-l transmite în așa fel îcât experiența dvs. in fața lui sa fie una unică. Indiferent ce vizionați, veti auzi mult mai clar si mai distinct muzica și dialogurile fără a fi necesare echipamente suplimentare.

Alte Cracteristici

Allview 43ATC5000 vine cu o multitudine de funcții care vor satisface nevoile oricărui utilizator, functii precum Noise Reduction (ceea ce face ca vocile personajelor să se auda mult mai bine, practic această funcție îndepărtează orice interferență audio de pe fundal), sau altă funcție intreesantă și foarte utilă este Timeshift ( puteți seta televizorul să inregistreze în memoria sa o emisiune la care nu aveți timp să vă uitați in acel moment).

Modelul 43ATC5000 in cauză dispune de 2 intrări usb, 3 sloturi hdmi, 1 minijack, 1 slot CI+ și o conexiune RF In, adică cam toate conexiunile de care ai nevoie. De asemenea awscest televizor oferă in același timp și un consum foarte redus de energie electrică, doar 115 W.

Televizorul dispune de slot CI+ deci îţi poţi aranja camera mai bine şi îi poţi oferi un aspect placut nemaifiind necesar un decodor de la provider-ul de televiziune plus că scapi de telecomanda suplimentară pentru decodor.

Concluzie

În concluzie Allview 43ATC5000 cu diagonală 109 cm, rezoluție 4k Ultra HD și tehnologie LED, din categoria sa din punct de vedere calitate-preț. Putem spune că compania româneasca Allview a făcut ceea ce trebuia cu acest televizor și reușește să se întreaca cu numele mari de pe piață.

9 Total Score
Allview 43ATC5000

Allview 43ATC5000 este accesibil, are rezoluție Ultra HD, o diagonală destul de generoasă și suport tehnic în România.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      two + 16 =

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.