Best price

Blaupunkt BLA-50/149I cel mai ieftin TV cu diagonala 127 cm

Blaupunkt BLA-50/149I este cel mai ieftin televizor cu diagonala 127 cm și rezoluție Full HD, iar istoria companiei ne face să recomandăm acest model cu maximă încredere.

Conform Wikipedia, Blaupunkt este o companie de echipamente electronice pentru mașină sau casă, și a fost fondată în Germania în anul 1923. Pentru mai bine de 60 ani, compania a făcut parte din concernul Bosch.

Atunci când dorim să cumpărăm un televizor ne punem în primul rând problema calității imaginii, și apoi a fiabilității astfel încât investiția să se armortizeze cu timpul. Ca urmare a istoricului companiei, modelul BLA-50/149I ne oferă în mod cert cel mai bun raport calitate-preț.
Blaupunkt BLA-50/149I

Blaupunkt BLA-50/149I – Vezi aici prețul actual

Design:

Blaupunkt BLA-50/149I merge pe o înfățișare clasică, mergând pe un design simplu, dar util am putea spune. Rama este destul de îngustă, doar cea de jos este puțin mai lată ca la multe televizoare, acolo fiind și difuzoarele.

Nuanța folosită este clasicul negru, care nu se va demoda poate niciodată, deoarece face ca rama să fie aproape insesizabilă de la distanță, făcând ca ecranul să pară mai mare.

Imagine:

Pe lângă rezoluția Full HD, modelul BLA-50/149I vine și cu tehnologia digital noise reduction ce ajută la reducerea zgomotului de imagine cauzat de procesarea grafică. Astfel beneficiem de o imagine Full HD de o claritate deosebită.

Cel mai important aspect la un televizor este calitatea panoului, iar factorii care țin de acest lucru, sunt legați de luminozitate și contrast. Luminozitatea maximă atinge nivelul de 350 cd/mp, în timp ce contrastul nativ este de 5000:1, valori ce ne confirmă că avem de-a face cu un ecran de calitate ce poate să redea culori vibrante, reale.

Unghiul de vizualizare este aproape de maximul posibil și anume 176 pe orizontală și verticală ceea ce înseamnă că puteți să priviți la televizor din aproape orice poziție iar imaginea se vede la fel de clară.

Sunet:

Blaupunkt BLA-50/149I utilizează cel mai cunoscut tip de sistem audio și anume Nicam, iar ca și putere avem două difuzoare, fiecare având o putere de câte 8W.

Puterea este cam la limită dacă ne raportăm la mărimea diagonalei, însă la un sistem audio contează foarte mult acuratețea cu care redă sunetele. Este știut faptul că orice sistem încorporat este cu mult inferior chiar și celui mai ieftin sistem audio extern, fapt pentru care dacă doriți să aveți parte de calitate superioară recomand să achiziționați un sistem home cinema.

Însă dacă în mare parte a timpului folosiți televizorul doar pentru a urmări posturile TV, difuzoarele încorporate sunt suficiente. Am testat și difuzoare mai mici iar pentru semnalul TV nu a fost niciodată nevoie să dau volumul la mai mult de 20% din nivelul total.

Non-Smart:

Modelul BLA-50/149I oferit de Blaupunkt nu are sistem de operare cu interfață pentru acces la internet și aplicații. Unul din marile avantaje de a nu fi Smart, este faptul că nu are întârzieri la schimbarea canalelor față de majoritatea Smart TV-urilor care au cel puțin o secundă întârziere la comenzi.

Dacă aveți un PC/laptop, cea mai simplă metodă de a vă transforma televizorul într-un ecran extern este HDMI-ul, sau pentru comoditate puteți achiziționa un Chromecast ce o să transmită orice fereastră din Chrome pe televizor prin wireless. În momentual actual sunt două versiuni de Chromecast pe care le găsiți aici la reducere.

Porturi:

Lista de porturi ne oferă posibilitatea de a conecta o serie diversificată de device-uri, având cei mai utili conectori: 3 x HDMI, 1 x USB, intrare PC (VGA), composite, component, Scart, minijack, ieșire coaxial digital, audio PC în și slot CI+.

Concluzie:

Blaupunkt BLA-50/149I reprezintă cea mai bună alegere dacă doriți un televizor cu diagonală mare la un preț foarte avantajos.

8.6 Total Score
Blaupunkt BLA-50/149I raport calitate-preț imbatabil

Blaupunkt BLA-50/149I este cel mai bun televizor de buget cu diagonala de 127 cm, și având în vedere prețul actual, este un best-buy.

Design
8
Imagine
8.5
Sunet
8
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

fourteen + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.