HDMI Switch Hub Splitter (Multiplier)

Daca aveti un televizor cu un singur port HDMI si doriti sa conectati mai multe device-uri in acelasi timp fara sa fie nevoie de fiecare data sa schimbati cablurile in spatele televizorului puteti folosi un astfel de switch HDMI.

Switch-ul HDMI pe care m-am hotarat sa vi-l prezint are 3 intrari in care conectati cablurile de la device-urile a caror imagine o doriti partajata pe TV, spre exemplu laptop, playstation, Blu-Ray, DVD …, iar iesirea de la switch se va conecta la televizor printr-un cablu HDMI.

Din pacate in Romania nu prea se gasesc aceste switch-uri la un pret accesibil fapt pentru care am cautat un model accesibil si am gasit aici pe ebay. Device-ul costa 2.44$ adica aproximativ 10 lei, iar transportul este gratuit prin serviciile postale.

Singurul inconvenient este durata mare de asteptare pana ajunge produsul care de regula este undeva la aproximativ 30 zile, iar coletul se ridica de la oficiul postal vamal.

Daca va deranjeaza durata de asteptare gasiti acelasi produs cautand pe okazii dupa splitter HDMI si veti gasi diferite preturi si metode de livrare.

8.5 Total Score
HDMI Switch Hub Splitter (Multiplier)

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

5 + 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.