HITACHI 32HBT41 LED HD cu diagonala de 81 cm la preț bun

HITACHI 32HBT41 este probabil cel mai interesant televizor pe acest segment de preț, evident, dacă facem referire la diagonală, specificațiile sale, și la faptul că nu este un simplu LED TV ci un Smart TV în toată regula, cu funcții puține, dar eficiente și cu un design arătos urmând să detaliem fiecare aspect în acest articol.

După cum spuneam, acest smart TV are și un design interesant, fiind disponibil doar în culoarea neagră. Evident, negrul predomină atât în parte frontală cât și în cea din spate. În față pe muchia de jos avem doar logo-ul „HITACHI”, ieșit puțin în relief, realizat dintr-un plastic de culoare alb-argintie, în timp ce liniile sunt nici prea groase, însă nici extrem de subțiri, probabil ideale pentru prețul televizoului, de până în 1000 lei.

Update 06.09.2016 – HITACHI 32HBT41 nu se mai află în stoc la comercianți fapt pentru care vă recomand alternative cel puțin la fel de ieftine pe care le puteți găsi AICI.

Televizorul poate fi găsit și la preț mai avantajos iar în acest scop mai jos aveți un link către magazinul în care am totală încredere să cumpăr aparatură electronică atunci când este cazul, și care oferă printre cele mai bune prețuri, suportul tehnic și cel de vânzări fiind unul ireproșabil.
HITACHI 32HBT41

Vezi aici oferta actuală – televizoare de 80 cm cu prețul sub 700 lei.

Suportul acestui televizor este ceva în gen LG, cu un singur picior solid, fiind urmat de un platou dreptunghiular de culoare neagră, evident, având un plastic lucios la bază, ceea ce nu este o idee chiar bună deoarece ne dorim ca întreaga atenție să fie captată doar de ecran.

N-aș putea spune că este un dezavantaj categoric deoarece uneori ne dorim și un televizor care să arate foarte bine, să iese în evidență atunci când avem un musafir. În plus de asta nuanța lucioasă nu iese în evidență dacă privim la un film cu lumina stinsă, lucru care din punctul meu de vedere este foarte important.

Ținând cont de diagonala de 81 centimetri și de aspectul masiv al televizorului Hitachi 32HBT41, putem spune că greutatea de puțin peste 9 kilograme nu este exagerată. Nici pe partea de specificații tehnice televizorul nu stă rău, pentru prețul la care l-am găsit acum, de doar 800 lei, fiind probabil maximul din ce se putea obține.

Deși diagonala este una suficient de mare, adică echivalentul de 32 inch, imaginile ne sunt oferite la calitate HD, mai exact 1366 x 768 pixeli. Poate cu puțin efort, cei de la Hitachi reuseau să încorporeze rezoluție Full HD pe acest televizor.

Dar ca să fim corecți până la capăt, sub 900 lei nu există televizor Full HD cu diagonala de 81 cm. High Definition este o rezoluție mai mult decât suficientă pentru a urmări posturile TV, și destul de calitativă pentru a privi filme.

În ciuda faptului că nu este Full HD, avem funcții importante precum Progressive Scan, Dgital Noise Reduction și Dynamic Contrast ce au ca scop obținerea unei imagini cât mai clare, deci un plus pentru calitatea imaginii.

Avem un sistem de operare standard, cu o interfață simplă și intuitivă ce oferă acces la aplicațiile uzuale. Trebuie amintit faptul că are doar port LAN nu și modul Wi-Fi integrat, dar oferă suport pentru adaptor Wi-Fi. Un astfel de adaptor pentru a folosi conexiunea fără fir se poate găsi și la magazinele Metro la prețul de aproximativ 90 lei.

În concluzie, se poate spune fără probleme că Hitachi 32HBT41 este un televizor foarte interesant, un preț destul de scăzut, design arătos și specificații bune.

4 Comments
 1. Reply
  Gaspar Attila mai 21, 2016 at 12:22 pm

  Salut!
  Care adaptor WIFI se potriveste la TV Hitachi 32HBT41A ?

  • Reply
   Ingineru' mai 21, 2016 at 12:42 pm

   Un client ne-a semnalat faptul ca in manualul de utilizare al lui Hitachi 32HBT41 scrie ca adaptorul Veezy 200 este compatibil cu acest model si se pare ca se gaseste in magazinele Metro.

 2. Reply
  Gaspar Attila mai 21, 2016 at 12:57 pm

  Multumesc pentru raspuns.
  O zi buna.

  • Reply
   Ingineru' mai 21, 2016 at 1:54 pm

   Oricand cu placere! Toate cele bune!

Leave a reply

10 − 4 =