Horizon 24HL7110 – cel mai ieftin Smart TV

Horizon 24HL7110 este unul dintre cele mai ieftine Smart TV-uri și vine cu specificații ceva mai modeste, pentru persoanele nu foarte pretențioase întrucât nu este Full HD ci doar HD.

Am întrebat la câteva magazine, iar promoția cu garanție până la 5 ani este realizată de către producător și este valabilă de oriunde veți cumpăra televizorul. Pentru a extinde garanția trebuie să sunați la nr 0742 726 843 (Depanero) sau să completați formularul acesta www.depanero.ro/promo

Mai jos vă recomandăm magazinele cu cel mai bun preț și care oferă servicii de încredere. Toate au transport gratuit la TV-ul Horizon 24HL7110. Așadar alegeți cel mai mic preț.

Cele mai bune oferte:
Horizon 24HL7110

La PcGarage găsiți preț foarte bun

Horizon 24HL7110

La VEXIO și este valabilă promoția 5 ani garanție

Horizon 24HL7110

Prețul la eMAG era mai mare de 700 lei dar între timp poate s-au schimbat ofertele


Televizoarele marca Horizon de regulă se remarcă prin faptul că oferă specificații tehnice foarte bune, calitate medie, și un preț incredibil de mic față de modelele premium.

Design

Horizon 24HL7110 nu iese prea mult în evidență din punct de vedere al aspectului, acesta asemănându-se mai degrabă cu un monitor decât cu un televizor.

Avem un televizor ce îngrădește destul de mult ecranul, având o ramă destul de groasă ce pare să ofere senzația de siguranță.
Horizon 24HL7110
Din punct de vedere al suportului, se remarcă un platou în formă dreptunghiulară, acesta fiind practic elementul care ne face să credem că avem de-a face cu un monitor.

De altfel, important de menționat este faptul că materialul din care sunt realizate muchiile televizorului, cât și suportul acestuia este un plastic de lucios, de culoare neagră, și ca urmare atrage praful și orice pată iese în evidență.

Imagine

Nici din punct de vedere al imaginii nu sunt foarte multe de spus, ecranul având o diagonală de 61 și rezoluție HD, adică 1366 x 768 pixeli.

Rezoluția High Definition nu oferă calitate spectaculoasă și având în vedere că unele posturi emit în format Full HD, o investiție bună ar fi un televizor care să fie în pas cu tehnologia actuală.

Din punct de vedere al vizibilitatii, Horizon 24HL7110 oferă un unghi de 176 grade, ceea ce teoretic înseamnă că putem privi la ecranul televizorului din aproape orice unghi.

Sunet

Ca și sistem audio, Horizon 24HL7110 sosește cu două difuzoare de 2.5 W și chiar dacă este un televizor de buget, beneficiem și de tehnologii premium precum Dolby Digital Plus, DTS, DTS HD și Equalizer.

Smart

Așadar, după cum spuneam, avem de-a face cu un Smart TV ce ne oferă atât conexiune LAN cât și Wi-Fi, iar pe partea de software avem sistemul de operare denumit HOS 2.0, acesta fiind baza pe Opera TV.

Așadar vom avea la îndemână cele mai uzuale aplicații precum Opera Browser, Youtube, Netflix, Facebook, Skype, AccuWeather etc.

Concluzie

În concluzie televizorul Horizon 24HL7110 este un best-buy doar dacă îl găsiți la un preț sub 700 lei, iar în acest sens vă recomand să dați click pe fiecare ofertă de mai jos și să alegeți magazinul cu cel mai mic preț.

Toate magazinele propuse de echipa noastră sunt de încredere și oferă servicii de cea mai bună calitate. În plus de asta cumpărăm frecvent de la aceste magazine și niciodată nu ne-au înșelat așteptările.

Cele mai bune oferte:
Horizon 24HL7110

La PcGarage găsiți preț foarte bun

Horizon 24HL7110

La VEXIO și este valabilă promoția 5 ani garanție

Horizon 24HL7110

Prețul la eMAG era mai mare de 700 lei dar între timp poate s-au schimbat ofertele


Dacă nu aveți nevoie neapărată de un Smart TV vă recomand totuși să investiți într-un televizor Full HD, chiar și unul cu diagonala puțin mai mică ca să rămăneți în același buget stabilit.

Ca și variantă alternativă v-aș recomanda modelul LG 22MT49DF Full HD Non-Smart, 55 cm pe care îl găsiți aici.

8.5 Total Score
Horizon 24HL7110 Smart TV de buget

Horizon 24HL7110 este pentru cei care doresc neapărat un Smart TV și preferă un mic compromis pe partea de rezoluție, aceasta fiind doar HD.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8
Smart
8.5
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      two × three =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.