Horizon 28HL5300H TV LED cu diagonala 71 cm – cel mai mic preț

Horizon 28HL5300H este cel mai ieftin televizor cu diagonala de 71 cm și rezoluție High Definition, iar calitatea este fără reproș. Chiar dacă nu este Smart TV, prețul foarte bun îl face de neretat.

Dacă vă doriți un Smart TV trebuie să știți că nu este nevoie să cheltuiți mulți bani pe un alt model ci există mici trucuri prin care puteți adauga oricând tehnologii Smart la orice televizor cu intrare HDMI. (Vă explic mai jos în articol)

Probabil că majoritatea care vor opta pentru Horizon 28HL5300H, îl vor folosi ca și televizor secundar, în bucătărie sau într-un dormitor, fapt pentru care partea de Smart nu este chiar musai.
Horizon 28HL5300H

Horizon 28HL5300H – Vezi aici prețul la eMAG

Horizon 28HL5300H – Vezi aici prețul la PCGarage

Dacă dați click pe linkurile de sub poza de mai sus, veți vedea că modelul 28HL5300H de la Horizon are feedback-uri foarte bune din partea clienților care l-au achiziționat.

Designul putea fi fără cusur dacă cele două ”picioare” ce asigură suportul ar fi fost mai bine ”desenate”, mai discrete, în genul modelelor de la LG. În rest Horizon 28HL5300H, arată cât se poate de premium, rama este îngustă, discretă, carcasa are grosimea maximă de 6,5 cm, iar plasticul folosit nu dă senzația de ieftin.

Pentru un televizor cu rezoluție HD, imaginea este destul de clară, culorile sunt vii, iar unghiul de vizualizare este aproape maxim. Sunetul este cam slab relativ la diagonală, având o putere totală de doar 6W, însă pentru un spațiu mai mic gen bucătărie sau dormitor, este suficient.

De asemenea se poate conecta un sistem audio extern fie unul ieftin până în 100 lei care oricum se aude mai bine și decât sistemele încorporate ale televizoarelor premium.

Există sisteme home cinema cu sistem de operare ca și televizoarele Smart, ce v-ar putea oferi o experiență multimedia grozavă. Desigur un astfel de sistem ajunge să coste cât televizorul dar pentru consumatorii adevărați de divertisment reprezintă o necesitate.

La începutul articolului v-am promis trucuri pentru a transforma orice televizor într-un Smart TV. Iată două metode accesibile:

1. Mini PC cu conectare prin HDMI – căutați pe google ”mini PC android stick” și veți găsi atât site-uri din țară cât și din străinătate care vând aceste gadgeturi. Așa cum îi spune și numele, mini PC-ul este un calculator în miniatură ce oferă conectivitate la internet prin wireless.

2. Stick Chromecast – este un gadget ce se leagă la televizor tot prin HDMI și prin care se conectează smartphone-ul, tableta, laptopul, sau PC-ul folosind modulul wireless integrat.

Deci nu funcționează ca un mini PC, oferind independență totală, ci doar ”împerecheat” cu alte device-uri. Mai multe detalii despre Chromecast găsiți aici.

Un mic neajuns al lui Horizon 28HL5300H pe partea de porturi este existența unui singur port de tip HDMI. Ar fi putut totuși să pună măcar două HDMI-uri. Probabil că acest model a fost conceput din start ca să deservească ca și TV secundar, într-o bucătărie sau dormitor, și ca urmare nu avem nevoie de foarte mulți conectori.

În concluzie nu-mi rămâne decât să recomand modelul Horizon 28HL5300H datorită faptului că are cel mai bun preț relativ la mărimea diagonalei.

8.9 Total Score
Horizon 28HL5300H este bestbuy

Horizon 28HL5300H este cea mai bună variantă pentru un televizor de buget ce poate fi folosit pentru o bucătărie sau dormitor.

Design
8.5
Imagine
8.5
Sunet
8.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      five × two =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.