Horizon 39HL5320H Non-Smart, HD, 99 cm

799,99 Lei 999,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 10 iunie 2019 12:07

Horizon 39HL5320H este un televizor de buget pe care vi-l recomand dacă îl găsiți la un preț sub 800 lei deoarece pe la 1000 lei găsiți televizoare de buget din gama 4K.

Compania Horizon, care în mare parte, se ocupă cu fabricarea televizoarelor, a devenit din ce în ce mai populara în Romania. Faţă de alte companii “premium” care au televizoare şi alte produse incepând cu preţuri extraordinare, Horizon produce electronice accesibile pentru toată lumea.

Aici o sa discutăm impreuna aspectele pozitive cât şi negative ale acestui produs. În momentul de faţă, are pretul de 799,99 lei, ceea ce îl face cel mai ieftin televizor cu diagonala de 39”, mai exact, 99 de centimetri.

Design

Pe partea de design, Horizon 39HL5320H are un aspect simplu şi elegant cu absolut nimic de reproşat. Acesta vine şi cu funcţia “CI+ SLOT”. Cu această funcţie nu veţi mai avea nevoie de un decodor, ceea ce este un plus, atât pe partea de design, cât şi pe partea de aranjare a cablurilor.

Imagine

Pe partea de imagine, ecranul de 99 de centimetri oferă nişte imagini vii şi clare, care au culori vibrante. Mărimea ecranului îl face perfect pentru a vă uita atât singur cât şi cu familia, având o mărime perfectă pentru a nu vă obosi ochii.

Televizorul are o rezolutie de 1366 x 768, mai pe scurt, HD. In acest buget din pacate, nu se pot găsi înca rezolutii Full HD. Până la urma, majoritatea canalelor TV inca sunt HD, unele chiar nici atât. In ţară exista putine canale TV care sunt Full HD. In privinţa rezolutiei, decizia vă aparţine.

Daca vă uitaţi sau vă interesează canalele Full HD, mai bine mai adăugaţi bani la bugetul alocat pentru a cumpăra unul ce suportă aceasta rezoluţie. Dacă v-aţi hotărât în privinţa acestui model, putem continua cu alte calităţi.

Sunet

Horizon 39HL5320H foloseste tehnologia Dolby Digital Plus, ceea ce îl face să aiba o ambianţă sonoră perfectă. Sistemul audio este sorround, ceea ce-ţi ofera o experienţă realistă care să completeze conţinutul vizual calitativ.

Sunetul sorround este dat de funcţia DTS TruSurround™ care redă uimitor sunetele, fiind una dintre puţinele tehnologii care oferă un sunet comprimat fară pierderi pentru Blue-Ray si DVD. Redarea sunetului se face la doua boxe de 8 W, incluse in televizor.

Caracteristici

Unghiul de vizibilitate de 178 de grade face ca imaginea să se vadă bine si uşor din orice unghi. Horizon 39HL5320H vine cu PVR – personal video recorder, acest lucru însemnând că poţi conecta orice dispozitiv extern de stocare la portul USB al televizorului.

Televizorul dispune şi de funcţia Clear Motion Engine care foloseste la potenţial maxim rata de reîmprospatare a ecranului, jocurile sau filmele oferind o claritate de exceptie a imaginilor în mişcare.

Daca dispuneti de un kit de montare, Horizon 39HL5320H poate fi foarte uşor montat pe perete. Datorită tehnologiei avansate si necesităţii de a avea produse mai prietenoase cu mediul, Horizon face ca produsele lor să consume energia intr-un mod eficient şi responsabil, cu un consum de doar 48 W.

Concluzie

În concluzie, Horizon 39HL5320H îşi merită banii, oferind ceea ce trebuie la un preţ mult mai mic faţă de alte companii mari.

8.9 Total Score
Horizon 39HL5320H

Horizon 39HL5320H are o diagonală decentă însă rezoluția este doar High Definition.

Design
9
Imagine
8
Sunet
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

fourteen − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.