Horizon 39HL737F TV LED Non-Smart 99 CM – preț excelent

Horizon 39HL737F este unul dintre cele mai noi și accesibile televizoare lansate în ultima perioadă și având în vedere istoricul foarte bun al acestei companii, cu siguranță și acest model o să vă încânte.

În afară de prețul foarte bun, un alt avantaj enorm al modelului 39HL737F este garanția ce se poate extinde gratuit până la 5 ani, dacă îl achiziționați în perioada promoției iar apoi înregistrați produsul pe site-ul depanero.ro/promo.

Acest lucru subliniază încă o dată că Horizon sunt televizoare foarte fiabile, producătorul asumându-și această perioadă de garanție mult mai mare chiar și decât televizoarele unor branduri consacrate.
Horizon 39HL737F

Horizon 39HL737F – Vezi aici prețul actual

Horizon 39HL737F este un televizor potrivit pentru un dormitor cu spațiu ceva mai generos sau pentru livinguri de dimensiuni medii spre mari.

Scos din cutie LED-ul Horizon 39HL737F se prezintă cu un design elegant și modern. Rama este una foarte subțire, de culoare neagră și de o calitate înaltă.

Finisajele sunt de calitate medie, fără a ne da senzația că avem de-a face cu un televizor ieftin, ci din contră, se vrea a fi un televizor care să concureze cu gama scumpă de la ceilalți producători.

Suportul pentru masă este compus din două piciorușe care se asamblează foarte ușor, și de asemenea modelul 39HL737F este compatibil și cu VESA 200 x 200, fapt ce oferă posibilitatea de a-l monta pe un perete al locuintei.

Suportul de perete nu este inclus în pachet, el putând fi achiziționat separat de pe site, în funcție de preferințe.

Ecranul vine cu o diagonală ce măsoară aproximativ 100 cm, la o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli, adică Full HD. Tehnologia de fabricație este Direct LED, ceea ce înseamnă că LED-urile sunt dispuse pe toată suprafața ecranului, și astfel asigură o foarte bună luminozitate, fără probleme de bleeding.

Sonorizarea este asigurată de un sistem audio stereo, format din doua difuzoare încorporabile care generează o putere maxima de 12 W, acesta fiind suficient pentru aproape orice utilizator fără prea mari pretenții. Aș putea spune că ar fi mers un sistem mai puternic, măcar de dragul marketingului, să arate ”bine” în specificațiile tehnice.

Oricum, difuzoarele încorporabile sunt foarte slabe atât ca și putere, cât și calitate, față de aproape orice sistem audio extern, fie el și sub 100 lei, fapt pentru care dacă doriți ceva efecte speciale și putere mai mare, vă recomand un sistem audio extern. (nu-i nevoie să fie unul foarte scump)

Din dotarile televizorului LED Horizon 39HL737F face parte tunerul digital DVB-T, DVB-C cu slot CI+ pentru recepționarea canalelor digitale, dar și playerul multimedia pentru a rula fișiere audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

În concluzie, raportul calitate-preț este principalul criteriu pentru care aș alege LED-ul Horizon 39HL737F, garanția extinsă fiind un factor de asemenea decisiv.

8.5 Total Score
Horizon 39HL737F raport calitate-preț foarte bun

Horizon 39HL737F este un TV ce poate fi recomandat din toate punctele de vedere persoanelor care doresc un model ieftin și bun, cu o diagonală generoasă.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      two × 1 =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.