Horizon 40HL733F LED Smart cu LAN, diagonala 102 cm, cel mai bun preț

Horizon 40HL733F este cel mai nou model Smart TV din gama de buget, având cel mai bun preț raportat la diagonală. Horizon 40HL733F a fost pus în vanzare în Romania de foarte puțin timp, fapt pentru care se găsește în magazine la prețul de aproximativ 1.600 Lei.

Modelul 40HL733F este ideal pentru orice cameră de apartament, inclusiv living deoarece diagonala acestuia este destul de generoasă și permite o experiență foarte plăcută chiar și atunci când vizionăm de la distanță.

Echipa noastră a studiat în detaliat ofertele disponibile și mai jos vă recomandăm două dintre cele mai bune oferte pe care le-am găsit:
Horizon 40HL733F

Horizon 40HL733F – Vezi aici oferta la eMAG

Horizon 40HL733F – Vezi aici oferta la PcGarage

Designul televizorului este unul clasic, rama care înconjoară ecranul este destul de discretă și este realizată în totalitate dintr-un plastic de calitate medie.

În mod cert clienții lui Horizon 40HL733F pun mai puțin accentul pe felul cum arată un televizor și mai mult pe raportul calitate-preț.

Suportul pentru masă este compus din două piese ce vor fi montate individual, iar în cazul în care doriți să îl montați pe perete acesta este compatibil cu standardul VESA 200 x 200.

Horizon 40HL733F vine dotat cu un display Direct LED de 102 centimetri și cu o rezoluție nativă de 1920 x 1080, adică Full HD.

Este important de precizat că tipul acesta de display (Direct LED) oferă un foarte bun raport contrast-luminozitate și nu are probleme de bleeding precum Edge LED-urile pe care le găsim la majoritatea TV-urilor premium, acestea din urmă fiind alese de producători pentru aspectul extrem de subțire.

De aceea să nu vă mire faptul că mai toți clienții au păreri foarte bune despre modelele anterioare pe care l-au achiziționat și le-au comparat calitatea imaginii cu televizoarele premium.

Horizon 40HL733F are un sistem audio NICAM stereo integrat, format din două difuzoare ce însumează o putere de 12 W, iar dacă doriți o experiență sonora mult mai intensă, puteți conecta un sistem audio extern.

Printre dotările acestui model amintim și porturile și cele mai utile porturi: slot CI+, port USB, 2 porturi HDMI, minijack, component, Scart și o intrare PC.

Poate singurul neajuns al lui Horizon 40HL733F constă în faptul că nu va putea fi conectat la internet decât prin LAN deoarece nu dispune și de modul wireless. Așadar pentru accesul la internet, în principiu aveți nevoie de un cablu de rețea de la router la portul LAN din spatele televizorului.

Pe distanțe mari oricum semnalul routerului Wireless nu mai are aceeași putere, iar dacă sunt mai multe gadgeturi conectate la același router, viteza pe wireless scade considerabil, ajungând în final de multe ori tot la clasica conexiune pe fir.

Dacă nu aveți cum să trageți cablu de net în camera unde va fi instalat TV-ul, o metodă la îndemână ar fi acest device care se va conecta prin Wi-Fi la routerul din casă, și dispune de un port LAN care va oferi internet către televizor, și în plus de asta mărește aria de acoperire Wi-Fi necesară pentru celelalte gadgeturi (smartphone-uri, tablete, …)

În concluzie nu rămâne decât să vă recomandăm cu încredere cel mai nou și mai ieftin Smart TV cu diagonala peste 100 cm și anume Horizon 40HL733F.

8.9 Total Score
Horizon 40HL733F raport calitate-preț foarte bun

Horizon 40HL733F este cel mai util televizor cu diagonala peste 100 cm pe care îl puteți achiziționa cu un buget redus.

Design
8.5
Imagine
9
Sunet
8.5
Smart
8.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      20 + 9 =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.