Horizon 40HL735F LED TV ieftin și bun cu diagonala 102 cm

Horizon 40HL735F este televizorul despre care o să vorbim deoarece este un model nou apărut sub sigla lui Horizon și ne-a atras ca urmare a raportului calitate-preț excelent.

Horizon 40HL735F este un televizor Non Smart care se găsește la reducere cu un preț sub 1300 lei, ceea ce este mai mult decât acceptabil. Mai jos vă prezint două dintre cele mai bune oferte de preț.

La capitolul design Horizon 40HL735F se prezintă foarte elegant, cu aspect slim și culoare albă. Finisajele sunt de o calitate înaltă, iar suportul pentru masă este format din două piciorușe vopsite tot în alb, ce vor fi asamblate individual.
Horizon 40HL735F

Horizon 40HL735F – Vezi aici oferta la eMAG

Horizon 40HL735F – Vezi aici oferta la PcGarage

În cazul unei montări pe un perete al locuinței televizorul este compatibil cu sistemul de prindere VESA 200 x 200. Modelul 40HL735F cântărește doar 12,5 kilograme, iar grosimea acestuia nu depășește 8 centimetri. Este foarte ușor de manipulat și poate fi montat chiar și de o singură persoană.

Diagonala ecranului este de 102 centimetri și are o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli, adică Full HD. Datorită contrastului dinamic de 5000:1 și luminozității de 300 cd/mp imaginile sunt redate foarte clar, iar culorile sunt foarte apropiate de natural.

Sunetul este asigurat de către un sistem audio stereo alcătuit din două difuzoare interne care produc o putere de maxim 12 W. Sunetul este dotat cu funcții precum Dolby Digital Plus, NICAM Stereo și Egalizator.

Nu este chiar cel mai fidel sistem audio, dar pentru pretenții ceva mai mari puteți conecta un sistem audio extern. Este important faptul că nu distorsionează vocile chiar și atunci când nivelul este peste medie.

Din dotările LED-ului Horizon 40HL735F nu lipsește tunerul digital DVB-T, DVB-C și slotul CI+, acestea fiind necesare pentru recepționarea posturilor TV în format digital.

Playerul multimedia este și el prezent în configurația televizorului și are rolul de a deschide aproape orice fisier audio, video sau imagini direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.
La capitolul conectivitate se prezintă precum celelalte televizoare de buget și anume: un port HDMI, o intrare PC, un port minijack, Scart, component și o intrare USB 2.0.

Din specificațiile producătorului Horizon, consumul televizorului este situat undeva la 63 W, aproximativ cât un laptop, ceea ce înseamnă că nu se va cunoaște la factura lunară de curent.

8.6 Total Score
Horizon 40HL735F - TV ieftin și bun

În mod cert Horizon 40HL735F reprezintă poate cea mai bună variantă din gama aceasta de preț.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      nine − three =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.