Horizon 40HL7510U cel mai ieftin Smart TV cu rezoluție UltraHD

Horizon 40HL7510U este cel mai ieftin televizor Smart cu rezoluție Ultra HD 4K și în plus de asta vine cu o promoție ce vă permite să extindeți gratuit garanția până la 5 ani.

Update 25.09.2017: În momentul actual cel mai bun preț l-am găsit aici la PCGarage (doar 1600 lei plus cadou un set soluție+lavetă pentru curățat ecranul).

Televizoarele Horizon au cel mai bun raport calitate-preț pe segmentul low-cost, și ca urmare dacă vă doriți un televizor ieftin și bun, Horizon 40HL7510U nu o să vă dezamăgească.

Dacă aruncați o privire aici, veți vedea că majoritatea televizoarelor Horizon au feedback-uri foarte bune din partea clienților.

Designul pare premium, Horizon 40HL7510U având rama discretă, iar suportul pare asemănător cu cel de la LG-uri. Dacă privim din laterlă, aspectul nu pare foarte slim, având o grosime ce ajunge la 9 cm.
Horizon 40HL7510U

Horizon 40HL7510U – Vezi aici prețul actual

Horizon 40HL7510U are grosimea puțin mai mare decât la televizoarele premium, se datorează faptului că displayul este de tip Direct LED.

Asta înseamnă că iluminarea ecranului se face uniform, pe toată suprafața și ca urmare nu veți avea probleme de intensitatea nuanțelor negru sau alb.

Chiar dacă sunt multe posturi TV care încă nu emit nici măcar în format Full HD, se merită un televizor Ultra HD pentru a viziona filme de pe hard sau stick USB.

De asemenea rezoluția Ultra HD este un anvantaj enorm dacă folosim televizorul ca și monitor pentru jocuri. Horizon 40HL7510U vine cu un sistem audio încorporat 2 x 8W putere și tehnologii noi precum DTS HD, DTS TruSurround și Dolby Digital Plus.

Astfel putem spune că sunetul este aproximativ echivalent cu cel al unui televizor mai scump din gama premium. În ceea ce privește partea de Smart, Horizon 40HL7510U se poate conecta la internet atât prin LAN cât și prin Wireless.

Aplicațiile precum Netflix sau Youtube rulează fluent chiar și atunci când folosim conexiunea Wireless. Ca și porturi Horizon 40HL7510U are cam tot ce este necesar pentru toate tipurile de conexiuni: 2 x HDMi, Scart, AV, USB, VGA, minijack, digital audio, CI+.

Acesta din urmă, portul CI+ este conectat la un tuner digital ce poate decoda toate tipurile de semnal (T2/S2/C), ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie să folosiți un decodor extern.

În concluzie, Horizon 40HL7510U este cea mai bună variantă de televizor din gama de buget cu un excelent raport calitate-preț.

9.4 Total Score
Horizon 40HL7510U este best-buy

Horizon 40HL7510U este un best-buy pe segmentul de televizoare ieftine cu rezoluție Ultra HD

Design
9
Imagine
9
Sunet
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      16 − seven =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.