Horizon 43HL5320F Non-Smart, Full HD, 109 cm, preț bun

loading...

999,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 17 august 2019 21:29

În acest review vom vorbi despre televizorul Horizon 43HL5320F de 109 cm Full HD. Horizon este un brand românesc ce s-a remarcat în ultimii ani printr-un raport calitate-preț foarte bun.

De când a intrat pe piața electrocasnicelor, Horizon sa făcut remarcat prin produsele low-cost pe care le face. Încă de la prima vedere a titlului, televizorul pare atrăgător dar ceea ce uimește mai mult este prețul. Acest televizor se poate găsi pe piața la pretul de 1000 lei.

Design

Horizon 43HL5320F uimește printr-un design minimalist, având o rama foarte subțire și un ecran genereos. Mulțumită mărimii lui, este potrivit atât pentru dormitor cât și pentru sufragerie.

Televizorul beneficiază de slotul CI+ deci, nu veți mai avea nevoie de decodor, ceea ce permite un aspect mai curat si mai simplu al televizorului cât si al camerei.

Imagine

Aceasta este categoria forte a acestui televizor. Horizon 43HL5320F beneficiază de funcții precum HDMI, USB, CI+, etc, dar în același timp păstrează accesibilitatea în ceea ce privește prețul.

Acest televizor vă va oferi o experiență de neuitat mulțumită ratei mari de reîmprospătare a ecranului, ceea ce va oferi o claritate excepționala a imaginilor in mișcare.

Mulțumită tehnologiei LED și rezoluție de 1920×1080 pixeli adică Full HD, acest televizor vă va oferi o paletă mai largă de culori. Unghiul de vizibilitate este unul decent de 178 grade, ceea ce vă permite să vă uitați din aproape orice pozitițe la televizor.

Sunet

Nici la aceasta categorie nu ne dezamăgește 43HL5320F. Deși vine doar cu 2 difuzoare de 8 W, televizorul vine cu tehnologia de multicanal. Această tehnologie de sunet creează câte canale virtuale are nevoie pentru a produce un efect ultra sorround excelent.

HORIZON 43HL5320F dispune de tehnologia Dolby Digital + și NICAM Stereo, adică televizorul prelucrează sunetul apoi vi-l transmite în așa fel îcât experiența dvs. in fața lui sa fie una unică.

Alte caracteristici

Televizorul vine cu o tehnologie DIAMANT regândită pentru a avea o experiență mult mai apropiata de real atunci când te uiți la filmul sau te joci jocul tau preferat. Deoarece Horizon se ocupa la început cu studiul energiei, s-au gândit să creeze o tehnologie de economizare a energiei.

Horizon 43HL5320F are un consum mult mai redus față de un alt televizor din aceași categorie. Televizorul beneficiază de două funcții foarte inportante. Prima este funcția Eco Mode, în care televizorul scade luminozitatea ecranului, volumul și iși scade consumul de curent cu pana la 25%.

A doua funcție foarte inportantă mai ales dacă aveți copii mici este Sleep Timer, ceea ce vă permite să programați televizorul să se inchidă dupa o anumită ora. Horizon 43HL5320F iși ameliorează investiția in timp prin consumul mic de energie electrică.

Concluzie

În concluzie televizorul LED Horizon, 109 cm, 43HL5320F, Full HD, este perfect pentru cei cu un un buget mai redus, oferind un preț-calitate foarte bun și multiple funcții care cu siguranță pot mulțumi pe oricine.

8.9 Total Score
Horizon 43HL5320F

Horizon 43HL5320F este o alegere excelentă dacă vă mulțumiți cu rezoluția Full HD.

Design
9
Imagine
8.5
Sunet
9
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      13 − nine =

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.