Horizon 43HL7310F Smart TV, 109 cm, preț accesibil

Horizon 43HL7310F este un Smart TV de buget, care în mod normal ar trebui să iese în evidență prin prețul raportat la pachetul de specificații tehnice cu care sosește și o cam face dar nu pe deplin pentru că putem găsi alternative mai bune din punct de vedere al imaginii.

In rest din punct de vedere al design-ului nu impresionează prea mult, însă, detaliile vizavi de design, specificatii tehnice și preț le veți afla mai jos, pe parcursul acestei recenzii și la final vom vedea dacă merită achiziționat sau găsim variante mai bune.

Cele mai bune oferte:
Horizon 43HL7310F

cel.ro este unul dintre cele mai prestigioase magazine online

Horizon 43HL7310F

PcGarage este magazinul cu unele dintre cele mai bune oferte și servicii de achiziție

Horizon 43HL7310F

eMAG organizează frecvent campanii cu reduceri mari. Merită să vedeți și oferta lor.

Design

După cum spuneam, televizorul din gama 2017 a producatorului Horizon, nu se remarca prea mult prin design, fiind un televizor ce ne ofera o rama realizata dintr-un plastic lucios, rama ce în timp va deveni magnet de amprente și de praf.
Horizon 43HL7310F
După cum cu știm, acest material lucios va atrage foarte ușor amprentele celor care ating televizorul, în timp ce praful se va remarca ușor, astfel că va fi nevoie mai tot timpul să curațim mereu rama cu soluție specială pentru LCD care nu lasă pete și nu ”atacă” plasticul.

Probabil, datorită ramei destul de înguste, se dorește scoaterea în evidenta a ecranului de 109 centimetri, deoarece, pana la urma, ecranul este cea mai importanța piesa a unui televizor, nu?

Tot ca și element de design, suportul televizorului este puțin în stil LG, fiind format din doua picioare, dispuse în fata, respectiv în spatele televizorului, pentru a menține echilibrul.

Imagine

Așadar, după cum spuneam Horizon 43HL7310F este un televizor cu niște rame destul de inguste, probabil pentru a scoate în evidență ecranul ce măsoară în diagonală 109 centimetri, ecran pe care urmează a ne fi oferite imagini la o claritate Full HD, adică o rezoluție nativă de 1920×1080 pixeli.

Ca unghi de vizibilitate, producătorul se laudă, pe hârtie, ca avem un unghi de 178 grade, ceea ce înseamnă ca putem privi la televizor din aproape orice poziție, iar cel puțin din punct de vedere al imaginii, nu se remarca vreo funcție wow, fiind dotat cu ceea ce trebuie sa aibă aproape orice Smart TV din acest segment de preț.

Audio

Ca și sistem audio, avem două difuzoare Nicam Stereo, ce insumeaza 16W, în timp ce, cu ajutorul functiilor precum Dolby Digital Plus, DTS, DTS HD și Equalizer, producătorul ne promite ca vom avea un sunet puternic și clar, astfel încât experiența audio să fie una cât mai buna indiferent de ceea ce urmărim pe ecranul de 109 centimetri.

Smart

Probabil vă întrebați ce ar putea oferi un Smart TV în prețul de doar 1.500 însă, sunt multe de spus despre Horizon 43HL7310F, deoarece, odată conectați la o rețea Wi-Fi, veți putea face absolut orice pe ecranul de 109 centimetri, de la a accesa un browser, și pana la a urmări continut video sau audio pe YouTube, NetFlix.

Concluzie

În concluzie, dacă ai un living mai mare sau o sufragerie ceva mai spatioasă și nu dispui de o suma prea mare de bani, Horizon 43HL7310F este o variantă de luat în calcul doar dacă doriți neapărat un Smart TV.

Dacă țineți mai mult la calitatea imaginii și nu doriți să faceți niciun compromis, vă recomand televizorul LG 43LJ500V Full HD, 108 cm pe care îl găsiți AICI. Chiar dacă acesta nu este Smart, cel puțin pe partea de imagine este cu mult peste orice Horizon, iar oricând apoi puteți să cumpărați un Chromecast ca acesta pentru a-l transforma într-un Smart TV.

8.9 Total Score
Horizon 43HL7310F - o alternativă Smart TV cu preț accesibil

Pentru cine dorește neapărat un Smart TV la preț de buget, Horizon 43HL7310F este o alternativă viabilă la televizoarele scumpe.

Design
8.5
Imagine
8.5
Sunet
9
Smart
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      11 + 20 =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.