Horizon 43HL737F LED FULL HD cu diagonala 109 cm la preț accesibil

Horizon 43HL737F este unul dintre cele mai accesibile TV-uri cu diagonala peste 100 cm și din câte modele am analizat am putea spune că acesta ne oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Horizon 43HL737F este un televizor Non Smart TV și ca urmare nu va fi posibilă conectarea acestuia la internet decât dacă dispunem de un miniPC cu android cu conexiune pe HDMI.

Modelul 43HL737F dispune de o diagonala de 109 cm și ca urmare va fi perfect chiar și pentru camere cu spațiu mai generos. Ca și design este destul de modern și putem spune că se definește prin finisajele sale de calitate și foarte elegante.
Horizon 43HL737F

Horizon 43HL737F – Vezi aici prețul actual

Întrucât vine cu un suport din două piciorușe va sta perfect pe măsuță ori îl putem integra în mobila living-ului. Instalarea pe un perete poate fi realizată datorită compatibilitatii sale cu un sistem de prindere VESA 200 x 200 dar ca la orice TV, suportul se va cumpăra separat deoarece nu se primește în pachet.

Asamblarea nu o să vă pună în dificultăți deoarece TV-ul deși are diagonala mare, cântărește doar 10 Kg fără suport, astfel că poate fi manipulat și instalat chiar de o singură persoană.

Horizon 43HL737F are rezoluția maximă de 1920 x 1080 pixeli, adică Full HD iar panelul este de tip direct LED ceea ce duce la o luminozitate mai uniformă decât panelurile Edge folosite adesea de marii producători.

Imaginile redate pe acest LED sunt clare, iar culorile sunt vii și naturale fără a-și modifica calitatea atunci când privim dintr-un unghi de până la 178 de grade.

După specificațiile producătorului consumul energiei este de 63 W în timpul functionarii, un consum aproape insesizabil la factura lunară de curent.

Sonorizarea este asigurată de către un sistem stereo audio, format din două boxe ce generează o putere maximă de 12 W. Nu este chiar un sunet foarte puternic, dar suficient dacă ne raportăm la mărimea diagonalei. Evident cine dorește mai mult poate să conecteze un sistem audio extern.

Horizon 43HL737F vine dotat cu tuner digital DVB-T, DVB-C și slot CI+, astfel că posturile digitale pot fi recepționate fără a mai utiliza un decodor extern.

De asemenea, playerul multimedia este și el prezent iar acesta poate să deschidă aproape orice tip de fisier audio, video sau foto direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Horizon 43HL737F este un best-buy deoarece se găsește la un preț de aproximativ 1.300 Lei, fiind cea mai bună variantă pentru un buget redus.

8.5 Total Score
Horizon 43HL737F TV ieftin și bun

În mod cert Horizon 43HL737F reprezintă o alternativă foarte bună la televizoarele premium al căror preț este mult prea mare.

Design
8
Imagine
8
Sunet
8
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      5 × five =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.