Horizon 49HL7500U Non-Smart, 123 cm – preț foarte avantajos

Horizon 49HL7500U este printre cele mai ieftine televizoare Ultra HD cu diagonala de 123 cm și față de alte modele de la concurență, acesta vine cu 5 ani garanție.

De-a lungul timpului am tot discutat despre televizoare Horizon și rar am găsit câte un model care să nu fie îndrăgit de majoritatea cumpărătorilor.

Deși sunt clienți care consideră că imaginea este demnă de un televizor premium, îl voi recomanda celor care nu pretenții atât de mari.
Horizon 49HL7500U

Horizon 49HL7500U – Vezi aici prețul actual

Horizon 49HL7500U este un televizor de buget și trebuie luat ca atare, în sensul că mai bine să fiți foarte plăcut surprinși decât să aveți așteptări maxime și să fiți dezamăgiți.

Cu siguranță că mai bine cumpărați un televizor Ultra HD ieftin decât un Full HD premium. Oricâte tehnologii ar avea un TV Full HD, nu poate să echivaleze cu un Ultra HD.

Din punctul meu de vedere Horizon oferă cel mai bun raport calitate-preț pe segmentul low-cost. Calitate medie, preț minim și garanție foarte mare.

La prima vedere designul pare foarte elegant, inspirat parcă de la televizoarele LG. Privit din laterală, Horizon 49HL7500U nu este foarte slim, ajungând la o grosime de 9,2 cm.

Telecomanda este simplă, fără aplicații de internet întrucât modelul 49HL7500U nu este Smart. De multe ori, un sistem de operare Smart, îngreunează funcționarea TV-ului, de aceea dacă nu aveți nevoie de aplicații, vă recomand un televizor clasic.

Puteți oricând să adăugați funcții inteligente unui televizor clasic, utilizând un miniPC ieftin sau un Chromecast ușor de utilizat și rapid.

Sunetul este cam maxim ce găsim la un televizor și anume avem 2 difuzoare x 10 W și tehnologii premium percum Dolby Digital Plus, DTS și DTS TruSurround.

Bineînțeles cine dorește ceva mai mult, poate să conecteze un sistem audio extern folosind ieșirea digitală, minijack-ul sau portul HDMI.

În concluzie Horizon 49HL7500U reprezintă cea mai inspirată alegere de buget pentru persoanele care caută un televizor fiabil cu dotări de bază, fără tehnologie Smart.

9.5 Total Score
Horizon 49HL7500U ieftin și bun

Horizon 49HL7500U este cea mai bună dovadă că există televizor ieftin și bun.

Design
9
Imagine
9
Sunet
10
Preț
10
PROS
 • Rezoluție Ultra HD 4K
 • Diagonală de 123 cm
 • Garanție 5 ani
CONS
 • Non-Smart
 • Lipsește tehnologia de imagine HDR
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

   Leave a reply

   thirteen − 2 =

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.