Horizon 50HL5300F TV cu diagonală 127 cm la preț foarte bun

Horizon 50HL5300F este un model de buget din gama 2017 ce nu se remarcă prin funcții Smart, adică nu aveți aplicații de internet ci doar player multimedia pentru a vizualiza filme de pe hard extern sau stick.

Horizon 50HL5300F este recomandat celor care pun mai mult accent pe imagine, și în special celor care își doresc un televizor cu o diagonală generoasă la un preț accesibil.

Însă, mai multe detalii despre Horizon 50HL5300F, se vor remarca mai jos, în ordinea cu care poate v-ați obișnuit deja din review-urile noastre.
Horizon 50HL5300F

Horizon 50HL5300F – Vezi aici prețul la eMAG

Cel mai bun preț aici la PCGarage

Design

După cum spuneam încă de la început, avem de-a face cu un televizor de nivel mid-range dar care la prima vedere îl putem confunda lejer cu un TV premium scump.

Desigur la televizoarele premium avem și finisaje mai scumpe, însă este mare lucru că la modul general Horizon 50HL5300F are un aspect modern și elegant, fiind un televizor atrage atenția în orice încăpere.

Din ce am sesizat până acum, televizoarele Horizon de peste 1000 lei merg pe un design deja consacrat, cu ramă subțire și suport din două bucăți, asemenea televizoarelor LG.

Privit din lateral, în afara zonei inferioare a televizorului, nu se mai aseamănă cu un televizor premium, Horizon 50HL5300F ajungând la o grosime de până la 8,5 cm.

Imagine

În primul rând trebuie menționat că avem de-a face cu un ecran de calitate peste medie, cu odiagonală de 127 centimetri, deci, un ecran destul de generos, ce urmează să ne ofere imagini la o rezoluție Full HD

Horizon 50HL5300F vine cu un ecran de tip Direct LED (de aici și grosimea ceva mai mare) ce oferă un avantaj de calitate pe partea de imagine (în mod specific luminozitate).

Direct LED-ul dispune de LED-uri pe întreaga suprafața a ecranului (nu doar pe laterală) fapt ce oferă o luminozitate mai bună și perfect uniformă. Astfel culorile sunt cât se poate de naturale, fără tente de gri în loc de alb, sau maro în loc de negru.

Horizon 50HL5300F

Cel mai bun preț îl găsiți aici, cât și cele mai bune servicii de achiziție.


De altfel, datorită tehnologiei CME 100HZ, vom avea o imagine foarte clară, chiar și atunci când rulează scene foarte rapide nu vom sesiza efect de blur sau slow-motion.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, Horizon 50HL5300F ne oferă un sistem audio format din două boxe, cu o capacitate totală de 20W și ceva tehnologii noi precum Dolby Digital Plus. Putem spune că pe partea de sunet, ca și pe imagine ni se oferă aproape maxim pentru un televizor de buget din gama 2017.

Smart

Așa cum spuneam încă de la începutul articolului, avem de-a face cu un televizor LED clasic, nu este Smart TV, dar să nu vă gândiți că dacă cumpărați acest model renuntați definitiv la șansa de a-l putea folosi pe internet.

Ulterior, oricând aveți la dispoziție un buget de aproximativ 180 lei, puteți transforma televizorul într-un Smart TV, achziționând un Chromecast pe care îl găsiți aici.

Acest gadget se conectează la HDMI-ul televizorului și îl puteți comanda folosind propriul smartphone. Așadar veți putea utiliza aplicații precum Youtube, Netflix, HBO Go sau să rulați pe TV, filme de pe telefon, tabletă sau laptop.

Concluzie

Drept concluzie, putem spune că la un preț sub 1500 lei, Horizon 50HL5300F ne oferă mai mult decât ne putem aștepta: design modern, sunet puternic și de calitate, imagine clară cu contrast bun și culori naturale.

9.3 Total Score
Horizon 50HL5300F - o variantă excelentă pentru un buget redus

Dacă nu doriți să investiți foarte mulți bani într-un TV cu diagonală mare, Horizon 50HL5300F este o soluție optimă.

Design
8.5
Imagine
9
Sunet
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      thirteen − four =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.