Best price

Horizon 55HL733F cel mai ieftin TV cu diagonala 140 cm – Gama HL733F 2016

Horizon 55HL733F este cel mai ieftin LED cu diagonala de 140 cm ca urmare a unei reduceri de 800 Lei și face parte din gama 2016. Probabil că vă așteptați să existe vreun compromis la mijloc dar noi nu am găsit nimic deranjant, nici măcar din mărturiile clienților care au acordat acestui televizor 5 stele din 5.

Bineînțeles că pus lângă un televizor premium foarte scump, putem găsi diferențe la partea de Smart, și ușoare lipsuri pe partea de imagine, dar comparat cu orice alt televizor de buget, modelul 55HL733F este cu mult peste ele la orice capitol.

Dacă vă uitați aici la toată gama de televizoare Horizon veți putea sesiza că absolut toate modelele au feedback-uri foarte bune de la clienți deoarece raportul calitate-preț este unul excepțional. În plus de asta dacă achiziționați un televizor Horizon până la 31 martie 2017 primiți 5 ani garanție.
Horizon 55HL733F

Horizon 55HL733F – Vezi aici prețul la eMAG

Vezi aici prețul la PcGarage

Garanția extinsă la 5 ani se face se oferă promoțional și trebuie ca în maxim 30 zile de la achiziționarea televizorului Horizon să revendicați promoția pe site-ul depanero.ro/promo sau telefonic la numărul 0742 726 843.

Design:

În ceea ce privește designul Horizon 55HL733F se prezintă neașteptat de bine, având un aspect slim, cu o grosime de doar 6,5 cm și să nu uităm că vorbim despre un televizor cu o diagonală mare.

Materialele din care este realizată carcasa nu ne oferă impresia de ieftin ci din contră, plasticul este foarte estetic, lucios, putând fi comparat cu televizoarele mai scumpe. Suportul se aseamănă cu cel folosit și la televizoarele LG.

Rama este îngustă, dar nu minimalistă ca și la un televizor premium, însă asigură o prezență discretă mai ales dacă privim de câțiva metri așa cum este recomandat la o așa diagonală.

Imagine:

Cel mai important la un televizor este calitatea ecranului, iar unul dintre principalii factori care joacă un rol important este sursa iluminării. Modelul 55HL733F produs de Horizon ne oferă un panel Direct LED, adică matricea de LED-uri este pe toată suprafața ecranului, asigurând o iluminare uniformă.

Majoritatea producătorilor merg pe varianta de Edge LED, unde lumina este generată de leduri care se află doar pe marginea televizorului, iar de cele mai multe ori apar așa zis fenomenul de bleeding unde nuanțele de negru nu mai sunt profunde ci un fel de gri-închis, iar pe anumite zone nuanțele sunt mai deschise, iar pe altele mai închise.

Rezoluția este Full HD nativă, adică 1920 x 1080, iar unghiul de vizibilitate este maxim, 178 pe orizontală și verticală. Privind de aproape, imaginea nu este chiar „sticlă” comparativ cu un Samsung/LG dar dacă privim de la câțiva metri nu se observă diferențe majore mai ales dacă calibrăm culorile și contrastul.

Ca urmare a luminozității ce măsoară 300 cd/mp și un contrast dinamic 1200:1, culorile sunt vibrante, iar imaginile par foarte apropiate de realitate.
55HL733F culori
Cei mai pretențioși pot apela la un tehnician în calibrare, care vine cu un aparat profesional. O astfel de calibrare este recomandată indiferent de marca și tipul de televizor, deoarece acestea nu vin calibrate din fabrică.

Sunet:

Horizon 55HL733F ne oferă un sunet puternic și cu o calitate impresionantă ca urmare a unui sistem audio încorporat cu 2 difuzoare x 10W fiecare, dar și tehnologii precum premium precum Dolby Digital Plus.

Smart:

La capitolul Smart nu putem spune că este excepțional, dar pentru youtube, Netflix, rețele sociale și alte aplicații de bază, își face treaba cu brio. Avem parte de același sistem de operare pe care l-a folosit și producătorul Sony până mai recent, și anume Opera TV.

Interfața cu aplicații este simplă și ușor de folosit, oferind acces la foarte multe aplicații și jocuri prin biblioteca virtuală Opera Store. Unicul inconvenient la partea de Smart este lipsa modulului Wi-Fi, conectarea la internet putându-se realiza doar prin portul LAN folosind cablu de rețea.
55HL733F Smart
Implicit dacă modelul 55HL733F nu are modul Wi-Fi, nu putem conecta fără fir alte gadgeturi pentru a folosi televizorul ca și monitor ci aceste conexiuni le vom putea realiza doar prin HDMI.

O variantă care ar completa partea de conexiuni pe Wi-Fi este achiziționarea unui Chromecast pe care îl găsiți aici în două variante. Ambele variante sunt foarte bune, și în principiu tot ce vizualizați în browserul de pe PC/laptop sau smartphone puteți afișa pe ecranul televizorului.

Spre exemplu dacă aveți pachetul HBO și odată cu acesta primiți accesul în biblioteca virtuală HBO GO, puteți vedea o mulțime de filme și seriale la alegere la alegere.

În momentul actual singurele televizoare compatibile cu HBO GO sunt cele de la LG și Samsung. Astfel că pentru a viziona filme/seriale la alegere din baza de date HBO, deschideți filmul în browser și apoi îl proiectați pe televizor prin dispozitivul wireless Chromecast fără a avea nevoie de cablu HDMI.

Porturi:

Horizon 55HL733F ne oferă o listă considerabilă de porturi putând realiza conexiuni atât cu gadgeturi moderne cât și cu altele din generații maii vechi. Astfel avem: intrare PC (VGA), 2 x Scart, 4 x HDMI, component, un USB, minijack, ieșire audio digitală, Slot CI+ și bineînțeles LAN.

Concluzie:

Pentru prețul de aproape 2000 Lei, Horizon 55HL733F este cea mai bună soluție de buget pentru cei care își doresc un televizor cu diagonală foarte mare pentru living.

8.6 Total Score
Horizon 55HL733F cel mai bun raport calitate-preț

Modelul 55HL733F este un best-buy dacă îl găsiți la preț de 2000 lei. Raportul calitate-preț este imbatabil.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8.5
Smart
8
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

4 + twenty =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.