Horizon 55HL7500U LED UltraHD Non-Smart 140 cm – cel mai mic preț

Horizon 55HL7500U este cel mai ieftin televizor cu rezoluție Ultra HD 4K pe diagonală de 140 cm și în plus de asta beneficiem de garanție extinsă la 5 ani.

Horizon este un brand românesc ce a luat ”naștere” în urmă cu câțiva ani, iar de atunci este în continuă creștere deoarece oferă televizoare cu raport calitate-preț foarte bun.

Din câte puteți vedea aici, feedback-urile despre televizoarele Horizon venite de la clienți sunt foarte bune, cum rar mai puteți găsi la televizoare de buget.
Horizon 55HL7500U

Horizon 55HL7500U – Vezi aici prețul la eMAG

Horizon 55HL7500U – Vezi aici prețul la PCGarage

Horizon 55HL7500U ne încântă de la prima vedere printr-un design foarte bine realizat, dând impresia că avem de-a face cu un televizor premium. Rama este destul de îngustă, precum la televizoarele scumpe, și putem observa suportul elegant inspirat parcă de la LG-uri.

Dacă privim din laterală, Horizon 55HL7500U nu este foarte subțire, așa cum ne-am obișnuit cu televizoarele premium lansate de marile companii.

Pe de altă parte, aspectul nu foarte slim se datorează faptului că ecranul este Direct LED, adică prezintă o matrice de LED-uri pe toată suprafața acestuia, nu doar pe margini ca la multe televizoare. În acest fel, iluminarea este uniformă, fără a avea probleme cu nuanțe ”spălăcite” de negru sau alb, ci acestea sunt intense.

Punctul forte al acestui televizor este rezoluția Ultra HD nativă, adică 3840 x 2160. Astfel este excelent pentru divertisment multimedia: clipuri, filme sau ca ecran extern pentru jocuri.

Horizon 55HL7500U vine cu un sistem audio cu două difuzoare încorporate, fiecare având câte 10W, deci un total de 20W și tehnologii premium precum DTS HD, DTS TruSurround și Dolby Digital Plus.

Modelul 55HL7500U se vrea a fi un televizor de buget și ca urmare NU este Smart, deci nu îl putem folosi pe internet în mod independent ci doar ca monitor pentru PC/Laptop sau consolă de jocuri prin conectare HDMI.

Pentru diferite conexiuni cu alte device-uri avem o listă de porturi destul de generoasă: 2 x HDMI, 1 x USB, VGA, Scart, AV, minijack, digital audio și CI+.

Slotul CI+ poate fi folosit în locul decodorului extern, iar în acest sens tunerul digital încorporat poate decodifica toate tipurile de semnal digital (T2/S2/C).

Horizon 55HL7500U este perfect pentru cei care își doresc un televizor cu diagonală mare, rezoluție maximă și fără a fi nevoie de o investiție majoră.

9.5 Total Score
Horizon 55HL7500U TV UHD ieftin

Horizon 55HL7500U este o variantă ideală de televizor low cost cu diagonală mare și rezoluție Ultra HD 4K.

Design
9
Imagine
9
Sunet
10
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      20 − 4 =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.