Horizon 55HL7510U Smart Ultra HD 4K cu diagonala 140 cm foarte ieftin

Horizon 55HL7510U este un televizor foarte ieftin cu diagonala de 140 cm și rezoluție Ultra HD ce o să vă încânte cu detalii spectaculoase.

La momentul actual, Horizon 55HL7510U vine cu o reducere foarte mare de preț, peste 1000 lei, găsindu-se aproape la jumătate de preț față de un televizor cu aceeași dimensiune de la marii producători.

De câțiva ani brandurile românești au început să acapareze segmentul de buget, bătălia în oferte dându-se între Horizon și Star-Light.
Horizon 55HL7510U

Horizon 55HL7510U – Cel mai bun preț aici la PCGarage

Horizon 55HL7510U – Verifică aici și oferta eMAG

Cei de la Horizon par să câștige teren prin faptul că la cele mai multe TV-uri oferă garanție extinsă gratuit la 5 ani. De această promoție beneficiază și Horizon 55HL7510U dacă îl achiziționați până la data de 31.03.2018.

După achiziționarea produsului, pentru a beneficia de garanția extinsă trebuie să intrați pe site-ul service-ului autorizat la adresa depanero.ro/promo și să completați un formular cu datele dumneavoastră, modelul televizorului și datele facturii.

Garanția este foarte importantă deoarece televizoarele nu mai sunt la fel de fiabile cum au fost acum 20 ani, ci durata de viață a scăzut considerabil.

Ar fi absurd să cumpăram un televizor în rate, iar odată cu terminarea garanției și a ratelor să ne trezim că s-a defectat și fie trebuie să cumpărăm altul, fie să plătim o mulțime de bani pe reparații.

Majoritatea televizoarelor de buget vin cu garanție de 2 ani și putem contra-cost (cu aproximativ 240 lei) să extindem garanția cu încă 2 ani.

Așadar, Horizon 55HL7510U este de departe cea mai bună variantă de buget pentru cine își dorește un televizor ieftin și bun.

Așa cum vă spuneam la începutul articolului, trecerea de la rezoluția Full HD la Ultra HD este mult mai spectaculoasă decât trecerea de la HD la Full HD.

Acest lucru este confirmat prin cifre, deoarece rezoluția Full HD este de două ori mai bună decât HD, iar Ultra HD este de 4 ori mai bună decât rezoluția Full HD.

Bineînțeles pentru a beneficia de calitate maximă, trebuie să rulați pe televizor, conținut Ultra HD, pe care adesea îl veți găsi pe internet (Youtube, Netflix) și mai sunt alte variante despre care nu discutăm acum.

În plus de asta, Horizon 55HL7510U este Smart TV, ceea ce mai greu putem găsi un Smart Ultra HD sub prețul de 2000 lei. În ceea ce privește sistemul de operare, modelul 55HL7510U vine cu așa zisul HOS 2.0 bazat pe Opera TV și ne oferă accesul la cele mai utile aplicații. SONY de asemenea a utilizat Opera TV pentru toate Smart TV-urile, și încă îl mai găsim și actualmente pe gama mai ieftină.

Ca și concluzie clară, Horizon 55HL7510U este un best-buy dacă prețul acestuia se menține sub pragul de 2000 lei. După cum am spus, concurența pe segmentul low-cost este foarte mare, prețurile se schimbă de la o zi la alta și ca să luați ce mai bună decizie, găsiți AICI lista cu cele mai ieftine televizoare Ultra HD.

9 Total Score
Horizon 55HL7510U Smart Ultra HD cu preț imbatabil

Horizon 55HL7510U este un model de buget ce vine cu toate atuurile posibile.

Design
8.5
Imagine
9
Sunet
9
Smart
8.5
Preț
10
PROS
  • Rezoluție Ultra HD
  • Smart
  • Preț foarte mic
  • Garanție 3 ani + 2 ani posibilitate de extindere gratuită
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

twelve + seventeen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.