Horizon 55HL7530U Smart UltraHD 4K, 140 cm, preț avantajos

Horizon 55HL7530U

1899,99lei 2399,99lei


Horizon 55HL7530U este alegerea potrivita pentru oricine isi doreste un televizor cu ecran generos, cu o diagonala de 140cm la un pret excelent. Este un produs original din Romania cu o rezolutie Ultra HD 4K, dotat cu functii Smart.

Design

In ceea ce priveste designul, Horizon 55HL7530U beneficiaza de Narrow design ceea ce se traduce prin, margini inguste si discrete de jur imprejur.

Marginea ingusta a televizorului ofera utilizatorului o experienta aparte. Rama de jur imprejurul televizorului este ingusta, pliata pe cerintele si nevoile utilizatorului.

Imagine

Horizon 55HL7530U este dotat cu tehnologia Clear Motion care permite o mai mare fluiditate a imaginilor si a detaliilor si permite o reimprospatare mai rapida a imaginilor ceea ce se traduce iarasi prin imagini mai fluide.

In plus, ofera o claritate exceptionala a imaginilor in miscare. HDR reprezinta o extindere a paletei de culori si a contrastului pentru oferirea unor imagini mai realiste si mai naturale decat cele oferite de televizoarele clasice. Detaliile se pastreaza atat in cele mai intunecate zone cat si in cele mai iluminate dintr-un cadru.

WCG – Wide Color Gamut este o tehnologie care captureaza si proceseaza imaginea, permitand afisarea mai multor culori, clare si naturale. Ba mai mult, culorile sunt extrem de realiste. In combinatie cu HDR, WCG este o imbunatatire, un pas in plus spre imagini mai aproape de realitate.

Smart

Horizon 55HL7530U este dotat cu sistemul de operare Android ceea ce inseamna ca, prin cablu sau prin WiFi utilizatorul poate avea acces la o mare diversitate de continuturi.

Raspunzand normei DLNA, acest televizor se poate conecta prin wifi sau cablu la Internet ceea ce permitul accesul facil la diverse continuturi – muzica, fisiere video sau fotografii.

Televizorul vine cu o multime de aplicatii instalate – Opera Open Browser, BBC iPlayer, Accu Weather, Facebook, Skype, Twitter, YouTube sau Flickr NETFLIX ceea ce face ca experienta Smart sa fie una foarte buna.

Utilizatorul are acum posibilitatea de a-si transforma sufrageria intr-o veritabila sala de cinema. Cum? Datorita butonului Netflix, situat pe telecomanda. Tu trebuie doar sa prepari popcornul si sa te relaxezi total urmarind cele mai noi filme sau seriale.

Sunet

Sunetul este unul de foarte buna calitate pentru pretul afisat, televizorul fiind dotat cu un sistem standard alcatuit din doua difuzoare stereo cu o putere de 20W.

Sistemul audio Surround cu care este dotat Horizon 55HL7530U ii ofera utilizatorului o experienta sonora realista.

In plus, televizorul este echipat cu DTS TruSurround cu ajutorul careia televizorul reda un sunet mult mai aproape de realitate, asigurand peformante audio de calitate.

Concluzie

Am convingerea ca Horizon 55HL7530U se va ridica la inaltimea asteptarilor utilizatorului, avand in vederea numeroasele tehnologii cu care este acesta dotat. Utilizatorul va avea parte de o experienta completa datorita diagonalei mari a ecranului si rezolutiei 4K.

Un televizor care impresioneaza prin performantele pe care le ofera, toate acestea la un pret mai mult decat avantajos. Rezolutia 4K, ecranul generos si functionalitatea Smart fac din acest televizor o achizitie cat se poate de inspirata.

9.4 Total Score
Horizon 55HL7530U

Horizon 55HL7530U reprezinta o alternativa foarte buna la televizoarele scumpe cu rezolutie Ultra HD.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9.5
Smart
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

two × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.