LG 32LH6047 Smart TV Full HD cu diagonala 80 cm – gama 2016

loading...

LG 32LH6047 este cel mai nou model de Smart TV cu diagonala de 80 cm lansat de către producătorul coreean. Având în vedere noile tehnologii de imagine, sunet și funcții Smart, prețul este puțin mai mare decât modelul din anul 2015, lucru absolut normal.

În ultima perioadă, televizoarele LG se bucură de o popularitate foarte mare ca urmare a unui raport calitate-preț foarte bun. Televizoarele produse de LG au o imagine impecabilă, sistemul de operare funcționează excelent iar prețul de cele mai multe ori este mai mic decât al celorlalți producători.

Modelul 32LH6047 este un reprezentant de seamă, întrucât ne oferă tot ce ne putem dori de la un Smart TV, iar diagonala de 80 cm îl face foarte practic pentru orice cameră și de asemenea accesibil.
LG 32LH6047

LG 32LH6047 – Vezi aici prețul actual

Design:

La prima vedere, designul este impecabil, lucru comun deja obișnuit pentru gama LG. La această nouă serie nu s-au schimbat prea multe elemente de design, mergând oarecum în aceeași direcție ce le-a asigurat succesul.

Ca și nuanță s-a mers pe negru cu aspect metalic, iar suportul este format din două părți independente ce se montează aproape de marginile televizorului. Dacă la modele anterioare, picioarele suportului erau drepte, la LG 32LH6047 se poate observa că toate sunt îndreptate spre exterior asigurând un aspect modern și o foarte bună stabilitate.

Rama televizorului este foarte îngustă, încât să fie o prezență cât mai discretă, ceea ce conferă maximă eleganță și rafinament. Conform producătorului dimensiunea televizorului fără stand este 733 x 76 x 436 mm, iar cu stand 733 x 170 x 483 mm.
LG 32LH6047 design
Am putea spune că în ceea ce privește grosimea de 76 mm, ne așteptam la un aspect mai subțire fiind vorba de LG care își făcuse un renume în a produce unele dintre cele mai subțiri televizoare. În final, grosimea cu 1 sau 2 cm în plus sau în minus prea puțin contează atâta timp cât designul per total arată foarte bine.

Imagine:

Grosimea puțin mai mare față de alte modele, se explică prin faptul că producătorul a ales pentru modelul LG 32LH6047 un display de tip Direct LED față de Edge LED-urile folosite de în ultima perioadă de mai toți producătorii.

Diferența constă în felul cum sunt așezate ledurile. La un ecran Direct LED, matricea de leduri acoperă toată suprafața ecranului, oferind avantajul de a afișa nuanțe de negru și de alb mai clare și mai uniforme.

La Edge LED, lumina provine de pe lateralele televizorului, ledurile fiind dispuse pe margine, și ca urmare ecranul este mai subțire decât la Direct LED dar nuanțele de negru și alb au un aspect imperfect, iar de multe ori apare fenomenul de bleeding.

Astfel LG 32LH6047 ne subliniază că oferă un panel True Black ce afișează nuanțe intense de negru, astfel încât să avem parte de o experiență multimedia extrem de plăcută.

Triple XD Engine este o tehnologie de bază în calitatea imaginii, oferind un nivel optim între culori, claritate și contrast. De asemenea mai există și Dynamic Color Enhancer ce mărește intensitatea culorilor atunci când se pierde din calitate prin procesarea semnalului de slabă calitate, iar active noise reduction vine să reducă zgomotul de imagine.
LG 32LH6047 imagine

LG 32LH6047 – Vezi aici prețul actual

Sunet:

În ceea ce privește sunetul avem un sistem audio încorporat cu puterea totală de 20W (2 difuzoare x 10W) și decodor DTS pentru filme mkv, sau tehnologii precum Clear Voice III, Virtual Surround Plus, Optical Sound Sync, respectiv Wireless Sound Sync.

Așa cum ne sugerează și denumirea acestor tehnologii ne sunt oferit în scopul unui sunet clar, efecte speciale de calitate, și o sincronizare perfectă chiar și atunci când conectăm un sistem audio wireless.

Smart:

Nu mai este un secret că LG furnizează poate cel mai bine optimizat sistem de operare, iar webOS 3.0 este cea mai nouă variantă a acestuia. Interfața oferă un aspect plăcut, este rapidă și simplu de utilizat.

LG 32LH6047 ne oferă și jocuri built-in (integrate), ceea ce înseamnă că le putem accesa chiar dacă nu avem conexiune la internet. Pe lângă aplicațiile și jocurile preinstalate, mai putem instala multe altele folosind LG Store.
LG 32LH6047 webOS
Porturi:

Fără a intra în prea multe detalii vom enumera porturile: 3 x HDMI, 2 x USB, LAN, Wi-Fi, Slot CI+, 2 x RF in, component, minijack, ieșire audio digitală. Slotul CI+ este conectat la un tuner digital cu standardul DVB-T2/C/S2 ceea ce înseamnă că nu mai avem nevoie de un decodor extern nici în cazul în care folosim antenă satelit, și implicit nici pentru televiziune prin cablu (CATV)

Concluzie:

LG 32LH6047 este un televizor ce oferă o calitate deosebită în ceea ce privește imaginea, o funcționare ireproșabilă și se adresează celor care doresc să țină pasul cu tehnologia.

9.2 Total Score
LG 32LH6047 - raport calitate-preț foarte bun

LG 32LH6047 este un televizor de excepție care cu siguranță o să mulțumească și pe cei mai pretențioși, fie că este vorba despre calitatea imaginii sau despre felul cum funcționează partea Smart.

Design
8.5
Imagine
9
Sunet
9.5
Smart
9.5
Preț
9.5
PROS
 • Ecran Direct LED
 • Sistem de operare webOS
 • Preț echilibrat
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

   Leave a reply

   five × one =

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.