LG 32LJ500V Full HD, 80 cm – cel mai bun preț

LG 32LJ500V este cel mai bun televizor Full HD pe care îl puteți achiziționa cu un buget mai mic de 1000 lei, fapt pentru care considerăm că este un best-buy.

La prima vedere am putea spune că LG 32LJ500V este un simplu televizor al producătorului sud-coreean, dar subliniem faptul că este un televizor din gama 2017 și în bugetul acesta sigur nu găsim ceva mai bun.

Așadar, nu este un televizor ce își dorește să iasă neapărat în evidență ci doar să ofere o foarte bună alternativă la producătorii chinezi care au invadat piața românească sub diverse mărci românești.

LG 32LJ500V la cel.ro

la momentul redactării articolului la cel.ro am găsit cel mai bun preț


LG 32LJ500V la PcGarage

la PcGarage beneficiați de discount la adăugarea produsului în coș


LG 32LJ500V la eMAG

eMAG are oferte destul de bune și merită să verificați prețul înainte de achiziție


Design

Designul este ceva ce întotdeauna cei de la LG l-au dus la nivel de artă, oferindu-le clienților satisfacția de a avea ceva deosebit.
LG 32LJ500V
LG 32LJ500V nu face excepție de la regulă și chiar dacă este un televizor accesibil, prin design ne subliniază faptul că se poate și ieftin și de calitate.

Privit din față, se observă aspectul inconfundabil marca LG iar aici ne referim în primul rând la suportul din două elemente dar și la marginile discrete ce pun în evidență ecranul.

Tot la stilul LG adăugăm și faptul că predomină negrul, fiind singura nuanță ce reprezintă continuarea firească a ecranului.

Imagine

LG este un brand recunoscut atât pentru design dar și pentru calitatea imaginii, iar LG 32LJ500V reușește să ne convingă în ambele sensuri.

În timp ce concurența ne poate oferi doar un ecran HD în gama asta de preț, LG 32LJ500V vine cu rezoluție Full HD adică de două ori mai mare decât un HD.

Așadar rezoluția Full HD ne oferă o imagine mult mai clară și totodată mai multe detalii pe care le-am putea trece neobservate.

Iar dacă calitatea imaginii nu reprezintă cel mai mare atu al unui televizor, nu știu cum v-ar mai putea convinge modelul LG 32LJ500V.

Sunet

Probabil conștienți de ceea ce oferă, cei de la LG au pus în acest model două difuzoare, fiecare având câte 5W.

Probabil de dragul marketing-ului ar fi putut să ofere difuzoare de putere ceva mai mare dar în realitate pentru un televizor cu diagonala de 80 cm sunt suficienți 10W atâta timp cât avem tehnologii premium.

Ca să înțelegeți de ce nu contează câțiva Wați în plus trebuie menționat că un sistem home cinema de calitate vine cu 1000W.

Non-Smart

LG 32LJ500V nu este Smart TV, lucru absolut normal având în vedere prețul sub 1000 lei, Smart TV-urile Full HD fiind cu câteva sute de lei mai scumpe.

Să nu credeți că dacă nu este Smart, veți investi într-un televizor ”limitat”. Există variante de a vă upgrada televizorul cu funcții Smart, oricând doriți, iar aici mă refer la acest Chromecast.

Concluzie

LG 32LJ500V este cea mai bună variantă pentru cei care pun accentul pe calitatea imaginii și nu doresc să investească mult în noul televizor.

9.3 Total Score
LG 32LJ500V - best buy

LG 32LJ500V ne oferă cel mai bun raport calitate-preț și chiar dacă nu este Smart, mai mult ca sigur o să vă încânte prin imaginea sa.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

12 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.