LG 43LH630V Smart Full HD, 108 cm

2.349,80 Lei 3.642,19 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 6 august 2019 13:46

LG 43LH630V, cu o diagonala de 108cm, ofera imagini de o calitate superioara oferite de rezolutia 4K. Un televizor care beneficiaza de un design elegant, cu margini fine pentru maximizarea imersiunii. Utilizatorul va beneficia de un sunet bogat si clar datorita sistemului Ultra Surround asociat tratamentului Clear Voice III.

Design

LG 43LH630V beneficiaza de un design metalic si modern totodata, regasit pe majoritatea modelelor de televizoare inteligente existente pe piata. Este un televizor ideal pentru un dormitor sau un living mai spatios ceea ce ii va permite utilizatorului sa se bucure de o experienta de vizualizare excelenta.

Rama metalica ii confera un aspect de exceptie. Cu ajutorul suportului VESA televizorul se poate aseza cu usurinta pe un perete.

Imagine

LG 43LH630V ofera o imagine de calitate si un unghi generos de vizionare gratie LED IPS LG. De patru ori mai bun decat un televizor Full HD datorita rezolutiei 4K, acest televizor ii permite utilizatorului sa profite de toate detaliile in timp ce se uita la emisiunile sau serialele preferate.

Experienta de vizualizare este surprinzatoare. Tehnologia HDR inseamna ca utilizatorul va sesiza fiecare detaliu in parte si va beneficia de imagini mai clare, indiferent de sursa de origine.

In plus, tehnologia Ultra Luminance si Local Dimming reduc luminozitatea in zonele mai sobre si folosesc energia economisita pentru a intensifica zonele luminoase, oferind cu pana la 30% de luminozitate in plus.

Panoul True Black ii va permite utilziatorului sa beneficieze de un negru mai profund, mai intens si de reflectii micsorate, de cele mai clare si mai naturale culori cu putinta, chiar si la unghiuri foarte mari de vizualizare, din apropae orice pozitie, din orice colt al incaperii in care este asezat televizorul.

Ecranul acestui televizor beneficiaza si de caracteristici superioare de imagine cum ar fi PMI 900, Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer si Active Noise Reduction pentru o excelenta experienta vizuala.

Smart

LG 43LH630V iti ofera absolut tot ce ai nevoie. Este vorba despre un televizor conectat gratie sistemului Web OS 3.5 care ofera accesul la un continut variat.

Telecomanda Magic Remote (optionala) compatibila cu acest televizor este ideala pentru navigarea mai facila pe Internet, permite o navigare mai intuitiva. Gratie functiei Miracast utilizatorul are posibilitatea de a difuza continutul de pe aparatele inteligente compatibile.

Sunet

LG 43LH630V este un televizor caruia ii este asigurata sonorizarea prin intermediul a doua difuzoare integrate, 2X10 W. Televizorul beneficiaza de caracteristici superioare de sunet precum Clear Voice III, DTS, Optical Sound Sync sau Sound Mode, toate aceste caracteristici oferind un sunet puternci si clar, chiar si atunci cand volumul este mai ridicat.

Concluzie

LG 43LH630V se remarca printr-un design elegant si modern, functii smart, printr-un pret accesibil tinand cont de dotarile sale, un sunet puternic si captivant si un sistem nou de operare.

LG 43LH630V beneficiaza de o conectare la retea prin WI-FI SI LAN dar vine si cu un tuner digital integrat care ii permite utilizatorului sa receptioneze transmisiuni tv digitale sau HD fara sa mai fie nevoie de un decodor extern.

9.3 Total Score
LG 43LH630V

LG 43LH630V este un televizor putin depasit din punct de vedere al imaginii pentru ca ultimul trend este dat de televizoarele Ultra HD.

Design
9.5
Imagine
9
Sunet
9.5
Smart
9.5
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

two × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.