LG 43UJ620V Smart TV UltraHD 4K HDR activ, 108 cm, preț imbatabil

LG 43UJ620V este unul dintre cele mai noi modele Smart ce face parte din gama 2017 a producătorului sud-coreean, fiind un televizor ce se remarcă prin specificațiile tehnice dar și un aspect atrăgător,

Dacă ați ajuns la acest review mai mult ca sigur ați ”pus ochii” pe modelul 43UJ620V de la LG astfel că mai jos puțin vă prezint câteva magazine de prestigiu la care găsiți cele mai bune oferte.

La momentul când am scris acest articol, cel mai bun preț al lui LG 43UJ620V era 1799 lei. Verificați fiecare ofertă de mai jos pentru că între timp magazinele mai fac promoții.

Cele mai bune oferte:
LG 43UJ620V

În ultima perioadă cei de la Cel.ro au avut reduceri considerabile

LG 43UJ620V

evoMAG are de asemenea oferte foarte bune la televizoare și nu numai

LG 43UJ620V

eMAG are multe campanii cu reduceri la foarte multe produse


Design

Ca mai toate LG-urile, și modelul 43UJ620V vine cu un design elegant, cu linii subțiri, binecunoscutul suport pe care îl vedem de câteva generații, rama îngustă, totul fiind pe negru ca să se îmbine armonios cu ecranul.
LG 43UJ620V
Când privim din față observăm 3 muchii foarte înguste, respectiv cele laterale și cea din zona superioară, iar cea din zona inferioară fiind puțin mai groasă deoare aici se găsește logo-ul cu inscripția LG.

Se pare că la acest model s-a renunțat la aspectul foarte slim, spre a oferi un display de o calitate mai bună, probabil că avem un Direct LED despre care vă explic puțin mai jos.

Spre a nu îngroșa toată carcasa în spate, există doar porțiunea de la jumătate în jos ce ajunge la aproximativ 9 cm, acolo fiind panoul cu porturile și multe grile pentru aerisirea componentelor. De la jumătatea în sus, grosimea nu pare să depășească 5 cm.

Probabil cei de la LG au gândit acest design să fie mai mult eficient (o răcire mai bună mai ales când vine montat pe perete) decât estetic.

Imagine

Dacă la design spuneam că avem niște muchii foarte înguste acum ne putem da seama și de ce acest lucru, și anume, pentru a scoate în evidență ecranul de 108 centimetri, acesta fiind elementul de bază al televizorului.

Tot la capitolul design am amintit și de ecran Direct LED. Acesta vine cu o matrice de LED-uri dispusă pe toată suprafața ecranului, nu doar pe laterală cum se produc multe din televizoarele moderne cu aspect slim.

Important este să se vadă bine la un televizor, nu să arate foarte bine din spate sau din laterală. Astfel display-urile Direct LED oferă o luminozitate uniformă fără a avea nuanțe de maro în loc de negru, sau de gri în loc de alb, ori pete de lumină pe fundal negru unde nu este cazul.

Cele mai bune oferte:
LG 43UJ620V

În ultima perioadă cei de la Cel.ro au avut reduceri considerabile

LG 43UJ620V

evoMAG are de asemenea oferte foarte bune la televizoare și nu numai

LG 43UJ620V

eMAG are multe campanii cu reduceri la foarte multe produse


După cum ați putut sesiza din titlu, LG 43UJ620V ne oferă o rezoluție Ultra HD 4K, adică 3840 x 2160, cu un aspect al imaginii de 16:9, iar avantajele nu se opresc aici.

Față de televizoarele de buget, mai ieftine, LG 43UJ620V vine cu tehnologie HDR activă ceea ce înseamnă că poate rula conținut HDR la calitate maximă.
LG 43UJ620V HDR
HDR este prescurtarea de la High Dynamic Range și îmbogățește considerabil dinamica culorilor, efectul fiind asemănător cu cel al camerelor foto ce oferă această funcție.

Singura problemă este că la momentul actual nu prea se găsește conținut HDR dar la fel s-a întâmplat cu orice tehnologie foarte nouă, apoi se găsea conținut pe tot netul.

Sunet

Din punct de vedere al calității audio, nu sunt foarte multe lucruri de spus, pentru că majoritatea sistelor încorporate sunt un compromis, cât să ofere suficient pentru utilizatorul obișnuit.

Așadar LG 43UJ620V oferă un total de putere de 20W și funcții premium precum Ultra Surround Clear Voice III, Magic Sound, Tuning Smart Sound, Hi-Fi Audio, Down Firing.

Dacă doriți să duceți experiența multimedia la un alt nivel, vă recomand un sistem audio de ultimă generație și în funcție de cât vă ține bugetul puteți alege oricare de aici. https://l.profitshare.ro/l/3914832

Smart

LG-urile sunt printre cele mai bine optimizate televizoare pe partea de Smart, iar ca să fie clar, avem o interfață prietenoasă, ușor de utilizat și în același timp este foarte rapidă, răspunzând bine la comenzi.

În ”spatele” acesteia lucrează un sistem de operare pe care cei de la LG l-au perfecționat încă de la primul model de Smart, ajungând acum la versiunea 3.5 a celebrului webOS.
LG 43UJ620V Smart
Chiar dacă denumirea duce puțin cu gândul la Apple, să știți că nu are legătura, sistemul este realizat de către cei de la LG, dar putem conecta atât smartphone-uri cu Android cât și cu IOS.

Găsiți în Google Play, respectiv App Store câteva aplicații pe care le puteți instala spre a folosi telefonul ca și telecomandă: LG TV Remote, LG TV Plus, Remote for LG.
V-am zis mai sus despre conținut HDR, iar acum vă precizez că puteți găsi filme HDR prin aplicația Netflix, aceasta fiind pe bază de abonament.

Dar vă zic un ”secret”, dacă optați pentru abonamentul Netflix de 12 euro pe lună, puteți împărți cheltuiala cu prienii deoarece poate funcționa simultan pe 4 ecrane.

Concluzie

În concluzie dacă ne raportăm la dimensiunea diagonalei, LG 43UJ620V este cel mai bun Smart TV premium pe care îl puteți cumpăra la preț apropiat de cel al televizoarelor de buget.

Cele mai bune oferte:
LG 43UJ620V

În ultima perioadă cei de la Cel.ro au avut reduceri considerabile

LG 43UJ620V

evoMAG are de asemenea oferte foarte bune la televizoare și nu numai

LG 43UJ620V

eMAG are multe campanii cu reduceri la foarte multe produse

9.8 Total Score
LG 43UJ620V Smart TV 4K cu HDR

LG 43UJ620V este fără doar și poate un best-buy în gama de televizoare premium întrucât oferă tot ce pot avea nevoie chiar și utilizatorii pretențioși, iar asta la un preț fără concurență.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
10
Smart
10
Preț
10
PROS
 • Diagonală mare
 • Tehnologie HDR
 • Interfață plăcută, prietenoasă și rapidă
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

   Leave a reply

   19 − two =

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.