LG 49SK8100PLA Smart Ultra HD 4K, HDR, 124 cm, model nou 2018

LG 49SK8100PLA

4499,99lei 4799,99lei


LG 49SK8100PLA, cu o diagonala de 124 cm ofera nu doar o calitate a imaginii promitatoare ci furnizeaza, in egala masura, un nivel ridicat de reproducere a culorilor. Imaginile oferite de acest televizor sunt pur si simplu magnifice.

Design

LG 49SK8100PLA vine cu o silueta eleganta, datorita cadrului si ecranului sau. Un televizor cu un aspect elegant, minimalist. Rama este alcatuita dintr-un plastic mat de culoare neagra. Un avantaj este oferit de faptul ca televizorul este destul de subtire, suportul cu o forma de arc de cerc ofera o stabilitate buna.

Imagine

Culori bogate, clare si un negru mai profund. LG 49SK8100PLA ofera culori bogate si autentice, oricare ar fi unghiul de vizionare. In plus, asigura o mai mare plaja de obscuritate si luminozitate datorita unui contrast spectaculos.

Culorile spectaculoase se datoreaza ecranului Nano Cell. Ecranul Nano Cell este dotat cu nanoparticule care optimizeaza fiecare culoare in parte. Aceasta tehnologie moderna permite producerea unui spectru complet de culori si furnizarea unor imagini realiste.

4K Cinema HDR de la LG transmite viziunea cineastului ceea ce inseamna ca utilizatorul se va bucura de o experienta ca la cinema de la el de acasa cu Dolby Vision si Advanced HDR. Imaginile sunt mult mai spectaculoase iar trecerea de la imagini intunecate la imagini luminoase si invers se face mult mai usor si mai uniform.

Datorita unui procesor inteligent Alpha7, LG 49SK8100PLA permite culori deosebit de bogate si detalii profnde ce aduc frumusetea la viata.

Smart
LG 49SK8100PLA Smart
Si acest model beneficiaza de platforma Web OS de la LG. Unele aplicatii si servicii se pot folosi doar prin intermediul vocii. La fel de simplu ca si de pe un laptop utilizatorul isi poate verifica emailurile sau sa acceseze jocuri online.

Browserul este rapid in ceea ce priveste incarcarea site-urilor accesate si se poate folosi deosebit de usor de oricine. LG 49SK8100PLA vine cu o telecomanda LG Magic Remote ceea ce usureaza navigarea prin aplicatii.

Pe langa numeroasele aplicatii si jocuri gata instalate pe televizor, utilizatorul are posibilitatea de a instala ce isi doreste din LG Content Store.

Sunet

Dolby Atmos, sunet de cinema la tine acasa. Dolby Atmos creeaza un sunet puternic si mobil care lasa impresia ca circula in jurul tau, chiar deasupra capului tau, capturand miscarile fiecarui obiect in parte. O veritabila experienta cinematica.

Avand integrate boxe cu o putere de 2X10 W, calitatea sonora a lui LG 49SK8100PLA este surprinzatoare. De altfel, prin intermediul Clear Voice III, se amplifica vocile automat din moment ce zgomotele sonore din spate cresc – in timpul unui film de actiune in special – si se reduce zgomotul.

Ultra Surround permite o totala imersiune sonora pentru o experienta si mai extraordinara.

Concluzie

Pretul modelului 49SK8100PLA de la LG este destul de rezonabil pentru un televizor Smart, 4K, dotat cu tehnologie HDR, lansat destul de recent si care incorporeaza unul din cele mai recente sisteme de operare lansate de LG. Procesorul este puternic si performant, browserul este rapid, designul se incadreaza fara probleme in orice decor.

9.6 Total Score
LG 49SK8100PLA

LG 49SK8100PLA este un televizor elegant cu o calitate superioara in ceea ce priveste imaginea iar sistemul de operare este rapid si simplu de utilizat.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
10
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

fifteen − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.