LG 50UK6750PLD Smart webOS, Ultra HD 4K, HDR

LG 50UK6750PLD

2699,99lei 3399,99lei


LG 50UK6750PLD, un televizor cu diagonala mare, de 126 centimetri, este alegerea ideala pentru a experimenta rezolutia Ultra HD. Un televizor care se remarca printr-un raport calitate/pret excelent de la un producator cunoscut.

Design

LG 50UK6750PLD are un design placut, cadrul este destul de subtire ceea ce inseamna ca va arata excelent asezat pe un perete. Este sofisticat atat la interior cat si la exterior asta gratie ramei cu design metalic ceea ce acentueaza aspectul modern al televizorului.

Imagine

LG 50UK6750PLD vine cu o excelenta calitate a imaginii datorita rezolutiei 4K, de patru ori superioara celei Full HD. Cea mai importanta caracteristica de afisaj este tehnologia 4K Active HDR care da viata continutului afisand culori vii si stralucitoare.
LG 50UK6750PLD UltraHD
O tehnologie ideala pentru momentele in care utilizatorul vizioneaza documentare despre natura sau cand se joaca. Televizorul dispune in egala masura de tehnologia IPS care ofera un unghi larg de vizionare. Drept urmare, in orice loc al incaperii te-ai afla nu e nicio problema in a vedea foarte clar la televizor.

Avem o veste buna pentru cinefili, acest televizor de la LG beneficiaza de tehnologia Local Dimming technology, o tehnologie de afisaj care atenueaza retroiluminarea ecranului unde culorile sunt negre ceea ce amelioreaza profunzimea acestora, fapt ideal pentru vizionarea unui film.

Raportul de contrast este bun si culorile sunt clare si frumoase. Gratie functiei Ultra Luminance de la LG imaginile redate sunt mai stralucitoare si mai luminoase.

Contrastul este mai puternic, negrul este mai profund si zonele luminoase sunt mai stralucitoare. Procesorul Quad Core este cel care imbunatateste claritatea imaginilor in special in timpul de upscalling a unei imagini pentru a se apropia de calitatea unei imagini 4K.

True Color Accuracy este o tehnologie care contribuie in mare masura la reproducerea avansata a culorilor printr-o amplificare a gamei de culori care poate fi afisata.

Se foloseste un spectru de culori extins cu scopul de a se reda o gama mai mare de nuante, imaginile sunt mai realiste. Color Master Engines ii permite televizorului LG 50UK6750PLD sa afiseze peste un miliard de culori.

Smart

Ca sistem de operare LG 50UK6750PLD are webOS, extrem de accesibil in ceea ce priveste utilizarea. In webOS este integrata functia moderna de vizualizare 360 de grade care ii permite utilizatorului sa se bucure de clipurile video sau de fotografiile realizate in 360 de grade ce pot fi vizualizate direct pe televizorul inteligent LG.

Sunet

LG 50UK6750PLD vine cu doua difuzoare integrate, de 10W fiecare. Puterea totala, de 20W este in general suficienta pentru un televizor. Modul ultra-surround este bun, mai ales daca optezi si pentru difuzoare externe, sunetul este clar insa, in unele cazuri, acesta depinde si de calitatea continutului.

Concluzie

LG 50UK6750PLD este un televizor bun cu o excelenta calitate a imaginilor datorita rezolutiei 4K si tehnologiei 4K Active HDR. Experienta vizionarii filmelor este excelenta pe acest televizor.

Este dotat cu o tehnologie noua ThinQ, inteligenta artificiala dezvoltata de LG. Sunetul este destul de puternic si clar insa acesta depinde si de calitatea continutului.

9.6 Total Score
LG 50UK6750PLD

LG 50UK6750PLD este un televizor excelent pentru cei care doresc un Smart premium.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
10
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

seventeen − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.