LG 55LF592V Smart TV Full HD cu diagonala 139 cm și preț competitiv

LG 55LF592V este un televizor excelent pentru livingurile spațioase datorită diagonalei generoase de 139 cm și în plus de asta prețul este foarte avantajos. Gama de televizoare Smart Full HD cu diagonala de 139 cm încep de la prețul la care îl găsim pe acest LG.

Pentru iubitorii de conținut multimedia trebuie precizat că modelul 55LF592V beneficiază de sistemul de operare webOS 2.0 care datorită faptului că este foarte bine optimizat, vă oferă o experiență impresionantă.

Din căte sisteme de operare am testat, webOS 2.0 mi se pare cea mai reușită combinație între performanța de a rula fluent orice aplicație și o interfață impecabilă, prietenoasă, astfel încât poate fi folosită cu ușurință și de către persoanele fără experiență.
LG 55LF592V

Click aici pentru oferta eMAG – LG 55LF592V

LG 55LF592V vine cu un design premium, aș putea spune că este de invidiat chiar și de către concurență. Rama este îngustă, fără îmbinări la colțuri care ar părea inestetice , iar suportul din două bucăți conferă un aspect elegant.

Mai toate modelele de la LG s-au remarcat printr-un design modern, iar modelul 55LF592V confirmă această regulă și prin aspectul slim având o grosime de doar 56.8 mm. Astfel că dacă îl montăm pe un perete, pare mai degrabă un tablou decât televizor.

Ca să fiu obiectiv voi prezenta în continuare și aspectele mai puțin pozitive, dar asta nu înseamnă că nu recomand televizorul LG 55LF592V ci doar doresc să vă pun în temă cu toate informațiile pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Click aici pentru oferta PCGarage – LG 55LF592V

În primul rând sistemul audio este puțin subdimensionat raportat la diagonală, având o putere de doar 2 x 5W, în timp ce majoritatea televizoarelor din această gamă vin cu un sistem de 2 x 10W. Pe de altă parte vă mărturisesc faptul că sistemele audio încorporate, indiferent de puterea lor, majoritatea au o calitate extrem de slabă comparativ cu un sistem audio extern.

Ca și posesor de televizor cu sistem audio 2 x 5W pot spune că niciodată n-am simțit nevoia unui sistem mai performant, la emisiuni sonorul fiind setat la maxim 20%, iar la filme nu am depășit niciodată 40%, însă camera unde îl folosesc are aproximativ 17 metri pătrați. Pentru livinguri cu spațiu foarte mare dacă doriți o sonorizare performantă vă recomand un sistem home cinema.

Dacă aveți multe device-uri pe care doriți să le conectați prin HDMI, trebuie avut în vedere faptul că LG 55LF592V are un singur port HDMI, dar găsiți splittere (multiplicatoare) la prețuri foarte mici pe ebay, începând de la câțiva euro.

În rest lista de porturi cuprinde tot ce avem nevoie la un televizor: 2 porturi USB 2.0, Wi-Fi, RJ-45 și intrări component/composite. În ceea ce privește tunerul digital, există un avantaj fată de multe din televizoarele concurente care au doar tuner DVB-T/C, acest model are și tuner DVB-S2 necesar pentru recepționarea semnalului digital de la antenă satelit de tip dolce, digi și altele asemănătoare. Asta înseamnă că indiferent ce abonament aveți la cablu sau la antenă, nu mai este nevoie să folosiți un decodor extern.

În mod cert cele mai multe dintre caracteristicile tehnice cântăresc în favoarea achiziționării televizorului LG 55LF592V, iar acest lucru este confirmat de multe feedback-uri pozitive din partea clienților care au ales gama LG.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

20 − twelve =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.