LG 55SK7900PLA Smart Ultra HD 4K, HDR, 139 cm

LG 55SK7900PLA

4036lei


LG 55SK7900PLA, un televizor LED, Smart TV, cu diagonala de 139 cm este alegerea ideala pentru toti cei care vor sa experimenteze rezolutia magnifica ULTRA HD 4K pe o diagonala mare.

Design

LG 55SK7900PLA este un televizor elegant din orice unghi ar fi privit gratie designului sau fara margini. Intr-un cuvant, am putea spune despre acest televizor ca radiaza o eleganta perfecta. Are un design original, foloseste cel mai nou tip de panou LED si ofera unghiuri de vizibilitate foarte bune.

Imagine

LG 55SK7900PLA ofera culori mai bogate, un negru mai profund. Televizorul LG ofera culori bogate si autentice, oricare ar fi unghiul de vizionare. In plus, ofera o mai mare plaja de obscuritate si de luminozitate gratie unui contrast spectaculos.

Culori spectaculoase cu ajutorul ecranului Nano Cell. Ecranul Nano Cell de la LG este compus din nano particule integrate si ofera un miliard de culori bogate si un unghi mai larg de vizualizare.

Active HDR 4K pentru imagini ultra-realiste. Tehnologia HDR (High Dynamic Range) reprezinta noua referinta in materie de calitate a imaginii. Aceasta tehnologie ofera detalii delicate si culor realiste cu o gama larga de contraste. Televizorul UHD de la LG accepta mai multe formate HDR inclusiv formatele HDR 10 PRO si HLG PRO.

Tehnologia Ultra Luminance de la LG amelioreaza semnificativ contrastul dintre zonele deschise si inchise, oferind prin urmare un efect HDR superior.

True Color Accuracy contribuie la o reproducere avansata a culorilor, amplifica gama de culori ce poate fi afisata. Color Master Engines este o alta tehnologie inovatoare ceea ce ii permite televizorului sa afiseze peste 1 miliard de culori.

Smart

Sistemul de operare al televizorului LG 55SK7900PLA este webOS care ofera o multime de aplicatii disponibile. Functia moderna de vizualizare 360 de grade integrata in webOS 3.5 ii permite utilizatorului sa se bucure la maxim de clipurile video si fotografiile realizate in 360 de grade cu telefonul.

Televizorul beneficiaza de LG Store, de aplicatii diverse precum YouTube, Netflix, de screen mirroring prin MiraCast si de un media player cu aplicatia Smart Share.

Utilizatorul trebuie sa stie ca are posibilitatea de a inregistra emisiuni pe un suport extern prin DVR sau prin functia Time Shift prin care se poate pune pe pauza orice emisiune TV pentru ca aceasta sa poata fi vizionata mai tarziu.

Sunet

LG 55SK7900PLA beneficiaza de sunetul multidimensional exclusiv de la LG il scufunda pe utilizator in universul cinematografic. Asezat confortabil pe canapea, acesta se va simti ca la cinematograf.

Sunetul surround este captivant, basul este bogat si profund, dialogurile sunt clare, fara intreruperi, fluctuatii sau distorsiuni. Are doua boxe integrate cu o putere totala de 20W.

Concluzie

LG 55SK7900PLA este un televizor bun, cu o calitate excelenta a imaginilor gratie rezolutiei 4K si tehnologiei 4K Active HDR. Experienta vizionarii filmelor este splendida gratie sunetului surround.

Tehnologia ThinQ este o functionalitate noua si interesanta. Sunetul este unul puternic si clar. Un televizor ce se poate lauda cu un design modern si elegant, oferind o experienta optima de vizionare.

9.5 Total Score
LG 55SK7900PLA

LG 55SK7900PLA este un televizor de top in ceea ce priveste tehnologia LED si vine cu un pret pe masura asteptarilor.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
10
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

13 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.