LG 55UJ620V Smart TV Ultra HD cu HDR, 139 cm – preț foarte bun

LG 55UJ620V este un Smart TV din gama 2017 ce continuă linia de design abordată de-a lungul acestui an și de asemenea avem o evoluție și din punct de vedere al specificațiilor tehnice.

LG-urile devin din ce în ce mai accesibile și oferă tot mai multe opțiuni astfel că reprezintă o variantă de achiziție foarte inspirată.

Întrucât dorim să vă oferim cel mai bun preț, echipa noastră a căutat prin ofertele marilor magazine și le găsiți mai jos:

Cele mai bune oferte:
LG 55UJ620V la cel.ro

În ultima perioadă cei de la Cel.ro au avut reduceri considerabile

LG 55UJ620V la evoMAG

evoMAG are cele mai bune oferte la TV-uri

LG 55UJ620V la eMAG

eMAG are multe campanii cu reduceri la foarte multe produse


Design

După cum spuneam, mai toate televizoarele LG seamănă între ele, iar LG 55UJ620V este încă un televizor cu același design foarte bine realizat.

Așa cum este normal pentru un televizor premium, avem margini discrete, cu finisaje de calitate, alături de un suport de susținere cu care ne-a obișnuit producătorul sud-coreean.
LG 55UJ620V
Privit și din laterale, LG 55UJ620V nu se poate lăuda că este foarte subțire, deoarece în zona unde se regăsesc porturile grosimea atinge 9 cm. Pe de altă parte de la jumătate în sus, grosimea este redusă aproape la jumătate.

Având în vedere că panelurile mai groase (Direct LED), oferă o mai bună calitate a imaginii putem spune că a fost o decizie inspirată a companiei de a nu face niciun compromis.

Imagine

Dacă tot am amintit mai devreme de ecranul Direct LED acum putem detalia despre faptul că acesta ne oferă o luminozitate mai bună, fără probleme de bleeding sau nuanțe neuniforme, așa cum s-a mai întâmplat la ecranele foarte subțiri de tip Edge LED.

Rezoluția Ultra HD reprezintă un pas uriaș al evoluției televizoarelor, deoarece ne oferă de 4 ori mai multe detalii față de rezoluția Full HD.

Chiar dacă majoritatea posturilor TV nu emit nici măcar Full HD, un Smart TV nu mai este un simplu televizor pentru a urmări emisiunile preferate ci este un adevărat centru de divertisment.

Astfel că odată cu conectarea la internet, găsim atât conținut Ultra HD cât și HDR, modelul LG 55UJ620V având tehnologie activă HDR.
LG 55UJ620V HDR
High Dynamic Range duce rezoluția Ultra HD la un alt nivel, o completează printr-un boost de culori vibrante care îți captează atenția de la primele imagini.

Având în vedere că discutăm despre un producător cu renume, evident că ecranul folosit este IPS pentru a ne oferi unghiuri largi de vizualizare la calitate maximă.

Sunet

Și din punct de vedere al sunetului, LG 55UJ620V stă cât se poate de bine, având o capacitate totală de emisie de 20W la care se adauga și unele funcții precum ULTRA Surround, Clear Voice III, Magic Sound și multe altele.

Putem spune că ni se oferă maximul posibil pentru un televizor din această gamă, având în vedere că este un sistem audio încorporat.

Cele mai bune oferte:
LG 55UJ620V la cel.ro

În ultima perioadă cei de la Cel.ro au avut reduceri considerabile

LG 55UJ620V la evoMAG

evoMAG are cele mai bune oferte la TV-uri

LG 55UJ620V la eMAG

eMAG are multe campanii cu reduceri la foarte multe produse


Smart

În legătură cu tehnologia Smart, cei de la LG înregistrează progrese cu fiecare generație de televizoare, astfel că modelul 55UJ620V beneficiază de sistemul de operare webOS cu versiunea 3.5.

Spuneam că LG 55UJ620V nu este un simplu TV ci un centru de divertisment multimedia, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără tehnologia Smart.
LG 55UJ620V Smart
Pe de-o parte avem aplicațiile sistemului (Netflix, Youtube, browser, Facebook, etc.) și pe de altă parte avem o conexiune Wi-Fi cu ajutorul căreia televizorul devine un imens ecran extern pentru gadgeturile compatibile cu tehnologia Wi-Fi Direct.

Producătorul nu include telecomanda Magic Motion (aceea cu mouse integrat) în pachet ci televizorul vine cu telecomanda clasică. Ea poate fi achiziționată separat sau puteți folosi un smartphone cu aplicația LG TV Plus.

Concluzie

Drept concluzie, LG 55UJ620V este un televizor ce se remarcă din toate punctele de vedere, chiar și prețul acestuia de sub 3.000 lei fiind poate cel mai mare avantaj.

Sursa imagini: LG.com

9.8 Total Score
LG 55UJ620V un Smart TV excelent

LG 55UJ620V este un best-buy dacă îl găsiți la ofertă sub prețul de 2900 lei.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
10
Smart
10
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

13 − ten =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.