LG 65UJ620V Smart UHD 4K HDR cu diagonala 164 cm – cel mai bun preț

LG 65UJ620V este un Smart TV LED de ultimă generație pe care îl recomand cu toată încrederea oricărui pasionat de tehnologie și divertisment.

Update 12.03.2018: Cel mai mic preț îl găsiți AICI (4.035,98 RON Lei)

LG 65UJ620V este ideal dacă dețineți o cameră cu spațiu generos, pe măsura dimensiunii acestui televizor. Având tehnologie HDR, dinamica imaginii este foarte bogată și de aceea trebuie să priviți de la o distanță de 4 metri.

LG 65UJ620V vine cu cea mai bună ofertă dintre televizoarele din această gamă, prețul acestuia situându-se sub 5000 lei, prețul mediu de Black Friday fiind undeva la 4700 lei.

Design

Ca și design, LG 65UJ620V păstrează cam aceleași elemente pe care le-am văzut și la alte modele anterioare.
LG 65UJ620V

LG 65UJ620V – Verifică aici stocul și prețul

Avem rambe înguste și suport din două bucăți, toate fiind pe negru pentru a da și mai mult volum ecranului.

Privit din laterală, LG 65UJ620V nu este așa voluminos cum ne așteptam, acesta ajungând la o grosime de aproape 9 cm în zona unde se găsesc componentele electronice, în rest având maxim 5 cm.

Așadar chiar dacă nu vine cu nimic nou, este important faptul că arată foarte bine și va fi remarcat de oricine vă calcă pragul casei.

Imagine

În primul rând un așa televizor se impune prin diagonala foarte mare (164 cm), iar la această dimensiune este musai ca rezoluția să fie direct proporțională.

LG 65UJ620V vine cu un display Ultra Luminance cu rezoluție Ultra HD, ce beneficiază și de tehnologie HDR activă.

Rezoluția Ultra HD sau 4K raportată la Full HD este de 4 ori mai mare, ce înseamnă o densitate mai mare de pixeli cu dimensiuni reduse rezultând o imagine perfectă, fără pixeli vizibili chiar și când privim de la distanță mai mică.

Bineînțeles, rezolutia Ultra HD nu ne ajută dacă privim un post TV, ci doar dacă rulăm conținut multimedia 4K.

Tehnologia HDR activă duce dinamica culorilor la un alt nivel, asemenea camerelor foto ce beneficiază de această tehnologie. Practic îmbogățește imaginile cu nuanțe foarte vii, desprinse parcă din natură.

La fel ca și în cazul rezoluției Ultra HD, pentru a beneficia de tehnologia HDR avem nevoie de conținut compatibil.

Sunet

LG 65UJ620V nu se remarcă printr-un sunet foarte profund care să țină pasul cu diagonala acestuia, acesta având un sistem 2 x 10W.

Nu se poate spune că este un minus, dat fiind faptul că același lucru oferă și ceilalți producători.

Ideea este să nu vă așteptați la un sunet de cinema pentru că va fi imposibil indiferent ce sistem încorporat ar avea, ci pentru calitate și putere este nevoie întotdeauna de un sistem audio extern.

Smart

LG 65UJ620V ne aduce ultima versiune a sistemului webOS și anume 3,5 fapt pentru care interfața este foarte rapidă și funcționează impecabil, fără întreruperi.

Mai devreme vă spuneam despre conținut 4K și HDR. O variantă legală și ieftină prin care puteți urmări filme 4K HDR o constituie aplicația Netflix pe bază de abonament lunar.

Concluzie:

LG 65UJ620V este un televizor de top din gama LED-urilor cu o diagonală foarte mare și ca urmare putem spune că prețul actual de 4200 lei este mai mult decât atractiv.

9.7 Total Score
LG 65UJ620V - un gigant premium

LG 65UJ620V este un televizor premium de ultimă generație, cu o diagonală imensă, iar prețul este foarte bun raportat la concurență.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
10
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

one × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.