LG 65UK7550MLA Smart Ultra HD 4K, HDR, 164 cm

loading...

5.999,99 Lei 6.999,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 18 aprilie 2022 22:26

LG 65UK7550MLA este televizorul premium de la LG de 164 cm cu rezolutie Ultra HD despre care vom detalia în acest articol. LG deja este o companie renumită pentru produsele ei calitative, in special cele din acest segment de preţ.

Sicer, ador aceasta firma pentru daruirea sa clientilor oferind produse de calitate superioara.Pe mine, unul, firma LG nu m-a dezamagit niciodata si nu cred ca o va face cu acest televizor. Încă de la prima vedere a titlului, televizorul pare foarte atrăgător( arata ca o bijuterie), dar ce ştie să facă?

Design

Ca să incepem uşor, televizorul arată exact aşa cum ai dori bine şi mare (ofera impresia unui cinematograf la tine acasa). Televizorul LG 65UK7550MLA are un design modern ce arata bine in orice casa, bucurand privirea proprietarului.

Acesta are un cadru elegant din metal care este înfășurat în jurul televizorului, completat de un stand elegant. Design-ul elegant si marimea acestui televizor ii ofera o nota de clasa reala in orice camera de zi.

Imagine

Cei de la LG au făcut o combinaţie perfectă: o rezoluţie 4k Ultra HD împreună cu o diagonală de 164 de centimetri. LG Nano Cell Display aplică nanoparticule care optimizează fiecare culoare.

Această tehnologie de ultimă oră permite producerea unui spectru complet de culori, care are ca rezultat o imagine reală. Display-ul acestui televizor ofera o imagine vibrantă și vie din orice unghi.

Pentru a susține procesarea avansată a imaginilor necesare pentru imagini luminoase și clare de 4K, există 4 nuclee de putere de procesare disponibile în inima acestui televizor LG. Televizorul are un procesor rapid și puternic pentru a vă asigura că aveți cea mai bună imagine posibilă.

Imaginea are urmatoarele caracteristici superioare: Local Dimming, Wide viewing angle HDR , Nano Cell Color, Dynamic Color, True Color Accuracy, 4K Upscaler Ultra Luminance, 4K Active HDR Dynamic, Tone Mappng care il fac pe privitor sa nu si mai ia ochii de la televizor.

Daca tinem cont de diagonala si rezolutia televizorului LG 65UK7550MLA recomand ca acesta sa fie privit de la o distanta de minim 150 cm dar asta numai cand se vizioneaza continut Ultra HD, inclusiv upscaling de la rezolutii mai mici.

In cazul vizionarii de continut Full HD este recomandata o distanta de minim 250 cm iar in cazul continutului de joasa calitate si a programelor ce nu transmit HD este recomandata o distanta de vizionare de minim 400 cm.

Sunet

Televizorul LED LG 65UK7550MLA are sonorizarea stereo cu o putere totala de 20W avand integrate doua difuzoare de cate 10W fiecare. Avanad un sonor destul de puternic acest televizor poate fi folosit in incaperi medii si mari, cei 20W fiind suficienti in aproape orice conditii.

Alte caracteristici

Televizorul vine cu diferite functii LG : Time Shift Miracast, Music player, Live Zoom Universal Control, Quick Access ,Web Browser, Mobile TV On Digital Recording, webOS Smart, TV Focus , Zoom Quad, Core Processor care sunt benefice mai ales dacă folosiţi servicii de streaming precum Netflix.

Acest televizor are o varietate de conexiuni: Audio Return Channel(ARC),LAN,Slot CI+,Bluetooth,Wifi. Televizorul are mai mult decat suficient: 2 intrari USB, 1 intrare video composite, 1 intrare component si 4 porturi HDMI .

Concluzie

LG 65UK7550MLA merita orice investite pentru ceea ce ofera si calitatea superioara de care da dovada.

9.6 Total Score
LG 65UK7550MLA

Se poate spune că LG 65UK7550MLA este o adevărată bijuterie în casă deoarece doar ce-i care-și permit îl pot avea.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
10
Smart
10
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      5 × one =

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.