Mini PC PNI Zidoo X1 Quad-Core cu rezoluție 4K

PNI Zidoo X1 este un Mini PC cu procesor Quad-Core și 1 GB DDR3 RAM capabil să redea la rezoluție Ultra HD 4K, iar prețul acestui gadget este chiar accesibil. Produsul este foarte util pentru televizoarele Non-Smart, oferind o experiență mai atractivă decât multe din televizoarele Smart datorită sistemului de operare Android.

Pe de altă parte, acestui gadget i se poate atașa fără probleme un mouse wireless (indiferent de model) pentru un control mai ușor, comparativ cu unele televizoare Smart care nu acceptă decât anumite kituri de mouse și tastatură care au prețuri foarte mari.
Mini PC PNI Zidoo X1

Găsiți aici produsul Mini PC PNI Zidoo X1

Conectarea la internet se face atât prin portul RJ45 (pe fir) cât și prin unde radio folosind modulul Wireless integrat. Legătura între Mini PC-ul PNI Zidoo X1 și televizor se realizează printr-un cablu HDMI inclus în pachet. Având modul Wireless, există și posibilitatea de a face Mirroring, adică de a folosi televizorul pe post de monitor pentru tabletă sau smartphone.

Prin intermediul sistemului Android aveți la dispoziție Google Play unde găsiți o mulțime de aplicații și jocuri gratuite. De asemenea în pachet mai găsiți alimentatorul care conectează aparatul la priza de curent și o telecomandă foarte utilă dacă nu aveți un mouse.

Memoria internă este de 8 GB din care aproape jumătate pot fi folosiți, cealaltă jumătate fiind ocupată de sistemul de operare Android 4.4. Partea bună este că există și slot pentru Micro SD Card astfel că puteți extinde memoria internă. Nu am testat această varianta dar posibil să puteți extinde spațiul chiar și cu un stick de memorie sau cu un hard conectat la portul USB.

PNI Zidoo X1 Mini-Pc este perfect și pentru televizoarele din generații mai noi precum Philips 49PUH4900/88, pe care îl completează perfect.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

one + 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.