NEI 43NE6500 Smart Ultra HD 4K, diagonala 109 cm, cel mai bun preț

1.399,99 Lei 1.599,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 18 aprilie 2019 03:18

NEI 43NE6500 este un televizor inteligent, cu diagonala de 109 cm, dotat cu rezolutia 4K Ultra HD, oferind o calitate mai mult decat decenta pentru un pret de achizitie accesibil, din zona medie.

Design

NEI 43NE6500 bneficiaza de un design slim, cu un panou si o rama destul de inguste. Suportul televizorului este unul destul de mic si finut, alcatuit din doua picioruse fapt ce ii condera o mai mare stabilitate.

Cu ajutorul unui suport dedicat televizorul se poate aseza fara probleme pe un perete. Un design elegant si atragator care lasa impresia de calitate.

Imagine

NEI 43NE6500 beneficiaza de rezolutia 4K UHD, o tehnologie care ii permite utilizatorului sa beneficieze de imagini clare, naturale si detaliate, oricare ar fi sursa de origine. Contrastul este excelent, gama de culori largita si detaliile imbunatatite.

Imaginile sunt mai luminoase, mai clare si mai fluide, oricare ar fi programul vizionat. La nivelul culorilor, utilizatorul poate profita de culori bogate si naturale, caracteristici superioare de sunet precum Digital Noise Reduction si Dynamic Contrast se ocupa de acest lucru, ofera culori mai aproape de realitate.

Utilizatorul are sansa de a descoperi imagini 4K in timp real. Televizorul este capabil sa analizeze instant orice tip de continut datorita unor tehnologii unice pentru detalii superioare, culori si contraste analizate, purificate si convertite in 4K.

Cadrele in miscare sunt redate fluid, distorsiunile sunt eliminate, lasand loc aparitiei unor detalii incredibile, nemaivazute.

Smart

NEI 43NE6500 este un televizor inteligent ceea ce inseamna ca utilizatorul poate beneficia de aplicatii preinstalate precum Netflix, Twitter, Facebook, YouTube si multe altele.

Fara indoiala, functiile smart, alaturi de rezolutia 4K reprezinta principalele atuuri ale acestui televizor. Navigarea este deosebit de cursiva, televizorul ofera o multime de aplicatii ideale pentru intreaga familie de la aplicatii pentru gatit, la retele sociale si jocuri.

Televizorul poate memora continutul favorit al utilizatorului, il va face accesibil printr-un singur click. In ceea ce priveste conexiunea la Internet aceasta se poate face prin cablu sau wireless.

Sunet

NEI 43NE6500 dezvolta o putere sonora totala de 16 W datorita celor doua boxe incluse, 2x8W, va impresiona utilizatorul prin calitatea sonora degajata. Astfel, Dolby Digital si Dolby Digital Plus permit obtinerea unui sunet clar, tehnologia Surround Sound optimizand rezultatele sonore.

Aceasta din urma utilizeaza diversi agloritmi pentru o mai buna imersiune. Cu ajutorul acestor catacteristici superioare de sunet calitatea sunetului creste considerabil.

Alte caracteristici. Televizorul mai prezinta o serie de alte caracteristici interesante precum Child Lock adica posibilitatea interzicerii accesului copiilor la anumite functii, Hotel Mode ceea ce inseamna ca televizorul ofera posibilitatea setarii in regim hotelier si Sleep Timer, o functie care ii ofera sansa utilizatorului sa se opreasca singur dupa un anumit timp setat de el.

Concluzie

NEI 43NE6500 reprezinta un televizor din gama medie, atat in privinta calitatii cat si in privinta tehnologiilor cu care este dotat. Pretul de achizitie este unul accesibil. Are un design elegant, subtire, ofera imagini de calitate, in rezolutie 4K si beneficiaza de functii smart atractive.

9.1 Total Score
NEI 43NE6500

NEI 43NE6500 este un televizor UltraHD Smart de buget ce se adreseaza celor care isi doresc cea mai buna rezolutie la cel mai bun pret.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9
Smart
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

three × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.