NEI 49NE6000 Non-Smart, Ultra HD 4K, 123 cm – preț imbatabil

NEI 49NE6000

1299,99lei 1799,99lei


NEI 49NE6000 are o diagonala de 123cm, este un televizor LED ultra-slim, cu un ecran Ultra HD, alegerea perfecta pentru oricine isi doreste un televizor bun la un pret accesibil. Un televizor de ultima generatie la un pret excelent.

Design

NEI 49NE6000 vine cu un design modern, deosebit de placut ochiului, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, rama ecranului este subtire, incadrandu-se perfect intr-o sufragerie sau intr-un dormitor de mai mari dimensiuni.

Imagine

Rezolutia 4K, de patru ori superioara celei unui ecran FULL HD permite o claritate si o precizie incomparabile pentru fiecare imagine in parte. Ecranul televizorului NEI 49NE6000 iti permite sa profiti de cele mai frumoase imagini naturale si detaliate.
NEI 49NE6000 UltraHD
Contrastele sunt imbunatatite pentru a obtine cea mai buna colorimetrie pentru imaginile tale.

Datorita unui timp de raspuns mic imaginile se succeda rapid si cursiv ceea ce va aduce utilizatorul mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Gratie unei tehnologii avansate, unghiul de vizibilitate este marit considerabil pentru ca utilizatorul sa poata viziona clar programele din orice pozitie.

Imaginea televizorului se poate ajusta in functie de preferintele utilizatorului prin urmarirea Control Temperature. Standardul UHD indeplinit de televizorul de fata este cel mai inalt standard in acest moment pe piata ceea ce inseamna ca televizorul ofera un continut de cea mai inalta calitate.

Sunet

Sunetul televizorului NEI 49NE6000 este livrat prin intermediul celor doua difuzoare integrate cu o putere totala de 16W. Deoarece sunetul nu este atat de calitativ specialistii recomanda atasarea unui soundbar pentru obtinerea unui bas mai puternic.

Cu ajutorul interfatei CI+ utilizatorul va putea sa scape de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul de cablu si sa controleze canalele TV favorite direct din telecomanda televizorului. Ce poate fi mai simplu de atat?

Slotul CI+ este unul deosebit de important deoarece, cu ajutorul sau, utilizatorul reuseste sa elimine o mare parte din cablurile inestetice. Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie de decodorul clasic oferit de operatorul de cablu, se elimina vechiul decodor, cablurile aferente precum si telecomanda suplimentara.

Pe portul USB se poate conecta un hard extern fara probleme sau un stick USB cu muzica, filme sau poze. Incaperea in care este asezat televizorul se poate transforma in cateva secunde intr-un centru de divertisment gratie intrarii HDMI si ale portului USB.

Concluzie

NEI 49NE6000 este un televizor simplu, este non-Smart, un televizor cu un ecran mare, de 123 cm, cu o rezolutie UHD. Functiile sunt intuitive, se poate folosi de oricine nu este obisnuit cu tehnologia moderna.

Cu alte cuvinte, alegerea perfecta pentru oricine isi doreste un televizor performant, dotat cu cele mai noi tehnologii, la un pret excelent. Consumul este unul redus, talevizorul ofera stabilitate in functionare, rezistenta in timp si culori stralucitoare.

Fie iti doresti sa urmaresti meciul echipei tale favorite, fie vrei sa vizionezi serialul tau preferat, poti descoperi magia culorilor vii cu ajutorul acestui televizor. Este probabil unul din cele mai ieftine televizoare de pe piata cu astfel de dotari, ceilalti producatori practicand preturi mult mai ridicate pentru produse similare.

9.3 Total Score
NEI 49NE6000

NEI 49NE6000 este un televizor Ultra HD de buget excelent avand in vedere pretul sau imbatabil.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

2 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.