NEI 55NE6000 Non-Smart Ultra HD 4K, diagonala 139 cm, preț imbatabil

NEI 55NE6000

1599,99lei 2199,99lei


NEI 55NE6000 este un televizor cu o diagonala mare, de 139cm, un televizor 4K Ultra HD. Producatorul NEI este recunoscut pentru faptul ca ne ofera televizoare de ultima generatie la cele mai accesibile preturi de pe piata. Unul din cele mai ieftine televizoare 4K de pe piata, non-Smart.

Design

NEI 55NE6000 vine cu un design minimalist, cu margini subtiri din aluminiu si un suport pentru masa practic, minimalist, cu doua picioruse instalate separat. In ceea ce priveste designul, putem spune ca acest televizor se incadreaza in standardele actuale si se integreaza fara probleme in orice decor.

Designul este placut, materialele sunt de cea mai buna calitate, rama ecranului este foarte subtire. Ofera o experienta similara celei de la cinema datorita ecranului cu diagonala mare.

Imagine

Imaginile se succed cursiv datorita unui timp de raspuns deosebit de mic, utilizatorul poate viziona clar programele sale preferate din orice unghi.

Este un televizor excelent atat din punctul de vedere al redarii posturilor TV digitale cat si a filmelor si serialelor vizionate, are un ecran luminos, afisand culori vibrante, cat se poate de reale.

Gratie tehnologiei 4K Ultra HD ecranul televizorului NEI 55NE6000 ii permite utilizatorului sa profite de cele mai frumoase imagini, detaliate si clare, naturale. Contrastele sunt considerabil imbunatatite pentru a obtine o mai buna colorimetrie pentru imaginile tale.

Utilizatorul poate beneficia de o calitate a imaginii optima chiar si atunci cand vizioneaza surse de informatie de calitate medie. La televizoarele 4K calitatea imaginii este incomparabila, in termeni de culoare, luminozitate, contrast si detalii, spre deosebire de televizoarele LED clasice.

Drept urmare, utilizatorul poate profita din plin de filmele sale preferate, de emisiunile sau serialele favorite la o rezolutie maxima 4K UHD.

Sunet

Sunetul televizorului NEI 55NE6000 este asigurat de un sistem stereo si de cele doua boxe integrate, 2X8 W. Nu exista distorsiuni nici macar atunci cand sunetul este aproape de maxim. Utilizatorul poate alege optional sa doteze televizorul cu un sistem audio extern.

Prin intermediul slotului CI+ utilizatorul scapa de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul de cablu si are posibilitatea de a controla canalele de televiziune direct din telecomanda televizorului.

Ce poate fi mai simplu de atat? In plus, prin intermediul ei se elimina o mare parte din cablurile care pot fi inestetice. Cardul CI+ se poate obtine de la distribuitorul dvs.

Incaperea in care este instalat televizorul NEI 55NE6000 se poate transforma deosebit de usor intr-un centru de divertisment gratie portului USB si intrarii HDMI la care se pot conecta mai multe dispozitive.

Concluzie

Daca esti in cautarea unui televizor LED ultra slim, cu o diagonala mare si cu un ecran Ultra HD, NEI 55NE6000 este alegerea ideala pentru tine. Culorile sunt vibrante si cat se poate de reale.

Sunetul este unul deosebit de puternic, fara distorsiuni. Vine cu o multime de functii utile precum teletext, scanare progresiva sau programator de oprire automata. La pachet cu acest televizor utilizatorul primeste o telecomanda, un manual de utilizare si un cablu de alimentare.

9.3 Total Score
NEI 55NE6000

NEI 55NE6000 reprezinta o alternativa de buget foarte buna atunci cand avem un buget destul de limitat si dorim un televizor Ultra HD.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

1 × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.