Panasonic TX-40EX600E Smart TV Ultra HD 4K HDR – preț de Black Friday

Panasonic TX-40EX600E este un Smart TV din gama de top a LED-urilor și vine la un preț mai mult decât accesibil și ca urmare am putea spune că este un best-buy.

Azi, de Black Friday, Panasonic TX-40EX600E costă aproape 2000 Lei și îl găsiți AICI la eMAG.

Panasonic este unul dintre cele mai importante branduri ce produc televizoare premium, iar modelul TX-40EX600E este un reprezentant de seamă ce o să mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși.

Design

Ca și design, Panasonic TX-40EX600E ne încântă cu margini pe negru, destul de discrete ce pun în foarte bine în evidență display-ul de dimensiuni medii.
Panasonic TX-40EX600E

Panasonic TX-40EX600E – Verifică aici oferta și stocul

Ca și noutate față de ceea ce am văzut până acum la Panasonic sau la alți producători avem un suport care la prima vedere pare destul de ciudat, dar pe de altă parte foarte practic pentru că se poate poziționa fie mai pe mijloc fie mai spre laterale.

De îndată ce privim din lateral, Panasonic TX-40EX600E arată ca un televizor slim, având o grosime de doar 6,5 cm.

Imagine

Cine cumpără un televizor Panasonic, de regulă o face pentru calitatea imaginii, întrucât este știut faptul că acest producător niciodată nu a dezamăgit la acest capitol.

În primul rând, Panasonic TX-40EX600E ne oferă o rezoluție de 4 ori mai bună decât cea Full HD, dar calitatea imaginii nu se rezumă doar la rezoluție ci constă și într-un display de maximă calitate, iar asta face diferența între un Panasonic și un televizor de buget.

De asemenea Panasonic TX-40EX600E beneficiază de suport HDR pentru mai multe formate, și anume standardul HDR pentru filme și discuri Blu-Ray sau pentru transmisii TV.

HDR înseamnă High Dynamic Range, tehnologie ce îmbogățește semnificativ dinamica culorilor, facându-le vibrante și astfel rezultând imagini desprinse din realitate.

Sunet

În ceea ce privește sunetul, Panasonic TX-40EX600E este dotat cu două difuzoare integrate x 10W fieare și bineînțeles tehnologii premium pentru un sunet clar și efecte speciale.

Un mic minus este lipsa decodorului DTS, și ca urmare televizorul nu poate să ruleze sunetul din formatele video .mkv

Smart

Legat de capitolul Smart, nu sunt foarte multe lucruri de spus decât că interfața cu aplicațiile este organizată într-o grafică foarte plăcută și ușor de utilizat.

De asemenea aplicațiile rulează rapid, fără întreruperi, iar printre cele mai importante amintim Youtube, Netflix, Facebook, însă nu avem și aplicația HBO GO.

Concluzie

În concluzie dacă aveți un buget de 2000 lei vă recomand cu toată încrederea să alegeți un televizor premium pentru o experiență unică, iar în acest sens, cea mai bună variantă la momentul actual o reprezintă Panasonic TX-40EX600E.

9.5 Total Score
Panasonic TX-40EX600E best-buy premium

Panasonic TX-40EX600E ne oferă cel mai bun raport calitate-preț din gama televizoarelor premium și vă recomand să nu ezitați a-l cumpăra dacă îl găsiți la 2000 lei.

Design
9
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

twelve − seven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.