Philips 32PFS5603/12 Non-Smart, Full HD, 80 cm

1.099,99 Lei 1.399,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 13 mai 2019 07:26

Philips 32PFS5603/12 este un televizor compact si simplu. Designul sau alb iti va permite sa te demarci beneficiind in acelasi timp de functionalitati extrem de utile. Cu o diagonala de 80cm, acest televizor vine cu un aspect compact ceea ce ofera posibilitatea de a fi asezat chiar si in bucatarie sau in dormitor fara probleme.

Design

Philips 32PFS5603/12 are o culoare alba ceea ce aduce un plus de modernitate in incaperea in care este asezat. Iti doresti un televizor de talie mica, frumos si performant totodata?

Acest televizor Philips beneficiaza de un cadru elegant si sofisticat, oferind incaperii in care este asezat un design sofisticat si modern, gasindu-si locul fara probleme in orice incapere.

Un design ce include o carcasa eleganta si subtire de culoare alba, conceputa dintr-un plastic mat, rezistent, o rama ingusta a ecranului si un suport standard integrat. Acest televizor este compatibil cu suportul de perete Vesa – care este inclus in pret de altfel – pentru a putea fi montat direct pe perete, fara sa ocupe spatiu in plus in locuinta.

Imagine

Philips 32PFS5603/12 beneficiaza de Pixel Plus HD ceea ce inseamna imagini mai clare, inidferent de sursa din care provin. Ecranul tip LED Backlight suporta rezolutia Full HD si afiseaza o imagine foarte buna, clara si reala.

Motorul Philips Pixel Plus HD optimizeaza claritatea imaginii si vine cu o claritate si un contrast magnifice. Astfel, fie ca te uiti la emisiuni, fie ca te uiti la un film direct de pe un stick USB, imaginea este impecabila, albul este mai stralucitor si negrul este mai profund.

Imaginile LED sunt stralucitoare, cu un contrast incredibil. Calitatea imaginilor unui televizor este deosebit de importanta. Televizoarele HD clasice sunt de calitate insa orice utilizator isi doreste mai mult.

Imagineaza-ti o precizie a detaliilor combinata cu o luminozitate ridicata, cu un contrast incredibil si culori realiste, pentru a oferi cele mai realiste imagini cu putinta.

Sunet

Philips 32PFS5603/12 beneficiaza de doua boxe integrate, cu o putere totala de 16 W si de caracteristiic superioare de sunet precum Echilibrare automata a volumului, Incredible Surround, Sunet Clar si Smart Sound Control bass.

Doua intrari HDMI si EasyLink pentru o conectivitate integrata. Evita multiplicarea cablurilor gratie unui cablu HDMI unic care permite transmiterea semnalelor audio si video ale perifericelor televizorului.

Formatul HDMI foloseste semnale necompresate pentru a transfera o calitate maxima. Cu Philips EasyLink, o singura telecomanda este de ajuns pentru a efectua majoritatea operatiunilor pe televizor, cititor DVD, Blu-Ray, decodor sau Home Cinema.

Concluzie

Philips 32PFS5603/12 este un televizor elegant si compact, lejer si portabil. Este un televizor micut care iti permite sa te uiti la emisiunile favorite, oferind o excelenta calitate a imaginii.

Un televizor portabil care te tine la curent cu actualitatea si care te ajuta sa cunosti ultimele rezultate sportive. Te initiaza in universul divertismentului cu alte cuvinte.

Un televizor ce promite o experienta foarte buna de vizionare, un sunet mai mult decat decent si puternic pentru o incapere normala, toate acestea fiind completat de un design elegant si subtire la exterior.

8.9 Total Score
Philips 32PFS5603/12

Philips 32PFS5603/12 este un televizor premium cu un preț pe măsura brandului și a caracteristicilor tehnice.

Design
8.5
Imagine
9
Sunet
9
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

eight + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.