Philips 40PFH6510/88 Smart TV Android FullHD 3D 101cm

Philips 40PFH6510/88 este cel mai comercializat Smart TV datorita faptului ca in momentul actual beneficiaza de o reducere mare de pret devenind cel mai ieftin televizor din gama sa, iar in plus fata de alte televizoare vine cu sistemul Android. Este cel mai popular sistem de operare pentru gadgeturi datorita faptului ca este open source si prin intermediul Google Play poti obtine acces gratuit la cele mai utile aplicatii cat si la jocuri de ultima generatie.

Intrucat Philips se afla deja la a doua generatie de Smart TV-uri cu Android, a reusit sa creeze o experienta extrem de placuta datorita faptului ca sistemul porneste foarte repede si aplicatiile ruleaza imediat. Avand in vedere ca multi au in casa un telefon cu Android, compatibilitatea intre gadgeturi este mult mai mare si ofera o experienta mai personala.

De asemenea este stiut faptul ca Google Chrome este cel mai bun browser la ora actuala, si avand in vedere ca Youtube apartine aceluiasi Google care a si dezvoltat initial sistemul de operare Android, am putea spune ca pe undeva la mijloc exista un avantaj in toata acesta configuratie.
Philips 40PFH6510-88

Vezi aici pretul actual la Philips 40PFH6510/88

La capitolul design imi place ca rama televizorului nu are imbinari la fiecare colt, astfel ca nu exista riscul ca laturile sa nu fie imbinate perfect lucru intalnit la unele modele chiar mai scumpe. Pare destul de robust, desi nu are o greutate mai mare decat celelalte televizoare din gama sa.

Memoria interna este de 8 GB astfel ca va fi suficient pentru orice update care ar putea aparea ulterior si chiar pentru instalarea aplicatiilor esentiale, iar prin cele 3 porturi USB 2.0 se poate atasa chiar si un hard disc sau un stick pentru mai multe jocuri sau filme.

Ca si toate Smart TV-urile ofera functie de a putea programa inregistrarea emisiunilor preferate si a fi salvate direct prin USB pe stick sau hard. Exista si 4 porturi HDMI pentru a putea conecta in acelasi timp mai multe device-uri, spre exemplu laptop, player Blu-Ray sau DVD, consola de jocuri, tableta.

Conectarea la internet se poate realiza atat prin Wi-Fi cat si prin cablu. Prin Wi-Fi puteti interconecta smartphone-ul, tableta sau laptopul si sa partajati fisiere sau intreg ecranul, iar televizorul va deveni un monitor extern.
Sistemul audio integrat este destul de complex si poate sa dezvolte pana la 20W datorita mai multor tehnologii printre care Smart Sound, Tripe Surround, Incredible Surround sau Clear Sound.

Pachetul include si telecomanda cu tastatura full qwerty care poate fi foarte utila atunci cand vrei sa navighezi pe internet sau prin aplicatii. Acesta este un plus fata de televizoare mai scumpe, spre exemplu Sony Bravia 50W808C care ofera o telecomanda simpla.

Toate cele prezentate duc la concluzia ca Philips 40PFH6510/88 are cel mai bun raport calitate-pret, astfel ca daca il cumparati, este un best-buy.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

twenty − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.