Philips 43PFT5503/12 Non-Smart, Full HD, 108 cm

1.299,99 Lei 1.499,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 9 mai 2019 13:47

Philips 43PFT5503/12 este un televizor elegant, cu o diagonala de 108 cm, cu functii smart si rezolutie 4K. Utilizatorul poate profita de un televizor inteligent, extrem de simplu de utilizat, accesibil oricui. Prin intermediul sistemului SAPHI utilizatorul poate accede instant la continutul favorit, de exemplu de serialele preferate pe Netflix.

Design

Philips 43PFT5503/12 este un televizor fin dar robust. Noul suport al televizorului Philips a fost special conceput pentru a elibera spatiul de sub televizor in care se afla in mod obisnuit un picior clasic pentru o experienta vizuala mai intensa.

Rezultat – un televizor extrem de modern, intors spre viitor. Suportul este subtire, asemeni unei lame de ras, de culoare neagra. Liniile sunt ultrasubtiri, profilul este rafinat, televizorul este ultrasubtire.

Imagine

Philips 43PFT5503/12 ofera contraste, culori exceptionale si o claritate net imbunatatita. Un televizor ce redefineste divertismentul domestic gratie avansarilor in materie de contrast si de culori.

Utilizatorul poate profita de o experienta senzoriala care captureaza intreaga bogatie si vivacitate de origine, reflectand viziunea creatorului de continut. Rezultat – accentuari mai luminoase, un mai bun contrast si o mai mare paleta de culori.

Functia Micro Dimming optimizeaza contrastul televizorului. Gratie unui software special conceput care analizeaza 6400 de zone diferite ale imaginii si il adapteaza in consecinta, utilizatorul va beneficia de un contrast si de o calitate a imaginii incredibile pentru o experienta vizuala cu adevarat realista.

Gratie rezolutiei 4K Ultra HD imaginile sunt mai clare si mai realiste. 4K Ultra HD vine cu peste 8 milioane de pixeli, asociati cu tehnologia exclusiva de upscaling Ultra Resolution.

Profita de cele mai bune imagini, oricare ar fi continutul de origine. Imaginile castiga in claritate, profunzime si contrast. Miscarile sunt naturale si detaliile mai profunde.

Digital Crystal Clear ofera imagini naturale indiferent de sursa de origine. Este o tehnologie creata special de Philips. Fie ca utilizatorul se uita la serialele preferate, la un film sau la stiri, acesta va aprecia contrastul, culorile si claritatea.

Smart

Philips 43PFT5503/12 este dotat cu un sistem de exploatare rapid si intuitiv ceea ce face televizorul Philips extrem de placut de utilizat.

Galeria de aplicatii Philips reprezinta o vasta colectie de aplicatii online la care utilizatorul va avea acces de indata ce televizorul inteligent este conectat la Internet. Mai simplu decat atat nu se poate. Meniul este unul intuitiv si simplu totodata.

Sunet

Philips 43PFT5503/12 ofera un bas mai profund si dialoguri limpide. DTS-HD optimizeaza tratamentul sunetului pastrand continutul sonor de origine pentru ca boxele sa difuzeze un sonor de mai buna calitate si dialoguri limpide.

Concluzie

Philips 43PFT5503/12 are un design placut si modern, un pret atractiv. Functiile Smart sunt atractive si accesibile, imaginile sunt excelente. Un televizor ce ofera confort si eleganta la un pret cat se poate de accesibil.

Momentele petrecute impreuna de cei dragi se anunta a fi unele de neuitat. Dupa parerea noastra pretul acestui televizor este unul care reflecta realitatea, este unul cat se poate de decent. Tehnologiile moderne sunt cele are fac diferenta. Raportul calitate/pret este unul excelent.

9 Total Score
Philips 43PFT5503/12

Philips 43PFT5503/12 vine cu un preț destul de echilibrat în ceea ce privește caracteristicile tehnice.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

4 × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.