PHILIPS 43PUS6262 Smart UltraHD 4K, Ambilight, 108 cm

PHILIPS 43PUS6262

2299,00lei 2650,00lei


PHILIPS 43PUS6262 este un televizor ce combina eleganta functionala cu conectivitatea Smart TV. Un televizor cu o diagonala de 108 cm, ultra-plat, dotat cu rezolutia 4K, pentru un nivel al detaliilor pur si simplu magnific.

Design

PHILIPS 43PUS6262 este un televizor cu linii moderne si rafinate cu un suport capabil sa il rafineze. Designul este extrem de subtire si elegant integrandu-se de minune in orice incapere.

Imagine

Ambilight revolutioneaza modul de a te uita la televizor. Daca in momentul in care te-ai mutat la casa ta te-ai straduit sa iti asiguri un mediu calduros si atragator de ce nu ai face acest lucru si in momentul alegerii televizorului?

PHILIPS 43PUS6262 este dotat cu tehnologia unica de la Philips care mareste ecranul si radiaza lumina din partile laterale ale televizorului ceea ce inseamna ca actiunea este dusa dincolo de ecran, camera este umpluta cu ambianta perfecta. Tot ceea ce se intampla pe ecranul televizorului apare intr-un timp real.

Rezolutia 4K UHD este la momentul de fata de neegalat. Ofera, datorita celor peste 8 milioane de pixeli si a tehnologiei exclusive de upscaling Ultra Resolution o imagine de calitate excelenta. Cu cat continutul de origine este mai calitativ, cu atat imaginile si rezolutia obtinute sunt mai bune.
PHILIPS 43PUS6262 UltraHD
Utilizatorul poate profita astfel de o claritate mai buna a imaginilor, de un contrast superior, de miscari fluide si naturale precum si de detalii impecabile. Profita cu HDR Plus (o noua norma video), redefineste divertismentul domestic datorita avansarilor tehnologice in materie de contrast si de culoare.

Utilizatorul are posibilitatea de a profita de o experienta senzoriala care captureaza intreaga bogatie si vivacitate de origine reflectand viziunea creatorului de continuturi.

Rezultat – accentuari mai luminoase, un contrast mai bun, o paleta mai mare de culori si un nivel al detaliilor de neegalat.

Smart

PHILIPS 43PUS6262 este dotat cu sistemul de operare Android. Cu ajutorul acestui televizor Smart utilizatorul poate descoperi o noua lume, sa descopere o experienta Smart Tv care depaseste televiziunea traditionala.

Smart TV-ul incorporat este usor de folosit de oricine ceea ce il face excelent pentru oricine isi doreste divertisment fara efort.
PHILIPS 43PUS6262 Smart
Sunet

PHILIPS 43PUS6262 beneficiaza de un tratament al sunetului puternic pentru un sunet de o claritate perfecta. Bataia vantului, sunetul unei frunze care atinge solul…atatea detalii care dau viata imaginii si pe care tratamentul sunetului de la Philips le restituie cu o claritate perfecta.

Un bas profund, dialoguri clare si o precizie incredibila, toate asigurate de cei 20 W totali dar si de tehnologii precum Smart Surround sau Incredible Surround.

Concluzie

PHILIPS 43PUS6262 este un televizor cu performante ridicate la un pret cat se poate de accesibil. Un televizor ce prezinta un excelent raport calitate/pret si o calitate a imaginii demna de televizoare de gama de top la un pret accesibil.

Un televizor conceput sa dureze, producatorul Philips fiind cunoscut pentru gama sa de produse de calitate, de la electrocasnice la televizoare sau boxe. Daca ar fi un lucru care m-ar determina sa achizitionez acest televizor acela ar fi garantia calitatii si durabilitatea.

9.5 Total Score
PHILIPS 43PUS6262

PHILIPS 43PUS6262 este un televizor premium ceva mai aparte datorita tehnologiei Ambilight si pretul este destul de accesibil.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
10
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

ten − two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.