Philips 43PUS6412/12 Smart Ultra HD cu HDR și Ambilight – preț fără concurență

Philips 43PUS6412/12 este noul Smart TV Ultra HD pe care îl propun cei de la Philips pentru acest an și vine cu noutăți față de gama 2016, atât din punct de vedere al imaginii cât și la design.

Cu toate acestea prețul modelului 43PUS6412/12 nu este mult peste vechiul model, diferența actuală fiind de doar 200 lei și merită fiecare leu.

Mai jos sub poza este un link unde găsiți Smart TV-ul Philips 43PUS6412/12 la un preț foarte bun, chiar mai ieftin decât l-am găsit pe Amazon în Germania.
Philips 43PUS6412/12

Philips 43PUS6412/12 – Vezi aici prețul actual

Design

Deoarece cel mai evident lucru pe care îl observăm la un televizor este designul, acesta îl și abordăm prima dată în fiecare recenzie.

Odată scos din cutie dacă nu observăm cu atenție logo-ul Philips am putea crede că avem în față un televizor Panasonic (cam în genul acesta avea și Panasonic o gamă de televizoare.)

Așadar Philips 43PUS6412/12 vine cu un aspect de-a dreptul elegant și modern, finisajele inspirându-ne calitate maximă.

Nuanța aleasă pentru ramă și suport este un gri ce imită aluminiul ceea ce ne subliniază că avem de-a face cu un design premium.

Revenind la ramă, aceasta este suficient de îngustă încât să fie o prezență discretă spre a pune în prim plan ecranul.

Suport metalic asemănător a fost adoptat de Panasonic anul trecut, dar și de unele televizoare din noua gamă de la SONY.

Imagine

Cunoscătorii vor aprecia televizorul Philips 43PUS6412/12 în primul rând pentru rezoluția Ultra HD combinată cu tehnologia HDR.

HDR sau mai bine spus High Dynamic Range reprezintă cea mai nouă tehnologie în materie de imagine deoarece îmbogățește seminificativ gama de culori, oferind o dinamică excelentă.

Philips 43PUS6412/12 vine și cu un atu pe care nu-l mai găsim la niciun alt producător și anume tehnologia Ambilight.

Aceasta se referă la extinderea acțiunii dincolo de ecran, cu ajutorul unor led-uri dispuse pe lateralele carcasei ce luminează în aceeași nuanță ca și scenele de acțiune.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, avem un sistem audio stereo, cu o putere totală de 20W, ce beneficiază și de unele funcții premium precum DTS, Smart Sound și Sunet Clar.

Practic, pentru un televizor din gama sa, Philips 43PUS6412/12 oferă maximul posibil la acest capitol, iar cine dorește mai mult poate să utilizeze un sistem audio home cinema.

Smart

Majoritatea producătorilor utilizează sisteme de operare proprii iar Android TV mai găsim la gama de vârf de la SONY, dar și la acest Philips ce reprezintă gama medie.

Android TV-ul este mult mai limitat în utilizare decât Android-ul utilizat la smartphone-uri sau tablete, fiind nevoie de aplicații speciale care să funcționeze pe un televizor.

Cu toate acestea, interfața s-a păstrat la fel de intuitivă și plăcută, iar nu în ultimul rând este bine optimizată, rulând rapid și fără întreruperi.

Concluzie

Philips 43PUS6412/12 poate fi comparat cu mărci consacrate precum Sony sau Panasonic și ca urmare prețul actual de 2300 lei este foarte avantajos mai ales dacă punem în calcul și tehnologia Ambilight ce o găsim doar la Philips.

9.8 Total Score
Philips 43PUS6412/12 televizor premium cu preț bun

Philips 43PUS6412/12 se adresează celor mai pretențioși, pasionaților de tehnologie și ca urmare prețul este mai mult decât avantajos.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
10
Smart
10
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

one + eight =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.