Philips 43PUS6503/12 Smart Android TV, UltraHD 4K, HDR, 108 cm

Philips 43PUS6503/12

2039,99lei 3173,32lei


Philips 43PUS6503/12, un televizor cu o diagonala de 108cm ii permite utilizatorului sa profite de claritatea rezolutiei 4K pe un televizor Smart TV, extrem de usor de folosit de oricine. Este dotat cu un procesor Quad Core si are un aspect ultra subtire, elegant.

Design

Inainte de a porni televizorul tau Philips 43PUS6503/12 vei admira curbele sale perfecte si designul sau elegant. Cadrul sau fin si picioarele laterale sunt practice daca vrei sa il asezi pe perete sau daca vrei sa instalezi o bara de sunet la picioarele televizorului.

Un televizor subtire dar robust totodata. Gratie aspectului modern si minimalist televizorul se incadreaza fara probleme intr-o sufragerie sau intr-un dormitor mai mare. Carcasa este realizata dintr-un plastic mat, rezistent si o rama lucioasa ingusta. Greutatea televizorului este de 8,8 kilograme.

Imagine

HDR Plus. Contraste, culori si claritate imbunatatite. High Dynamic Range Plus reprezinta o noua norma video. Aceasta redefineste divertismentul domestic datorita avansarii in materie de contrast si de culoare.

Utilizatorul poapte profita cu ajutorul acestei tehnologii de o experienta senzoriala speciala, de accentuari mai luminoase, de un contrast mai bun, de culori si de un nivel al detaliilor de neegalat.

Micro Dimming este o functie care optimizeaza contrastul televizorului. Experienta vizuala este cu adevarat realista gratie acestei functii. Ultra HD vine cu un ecran cu peste 8 milioane de pixeli, asociati tehnologiei exclusive de la Philips de upscaling Ultra Resolution.

Un fapt ce se traduce prin imagini mai bune, oricare ar fi continutul de origine. Miscarile sunt naturale si fluide, detaliile mai clare si mai realiste. Tehnologia Pixel Precise Ultra HD este cea care optimizeaza imaginea de intrare oferind o calitate apropiata de cea a rezolutiei 4K.

Smart

Philips 43PUS6503/12 este dotat cu sistemul de operare Android. SAPHI este un sistem de exploatare rapid si intutiv ceea ce face ca televizorul Smart Philips sa fie usor de folosit de oricine.

Profita de o calitate a imaginii exceptionala si de un meniu accesibil prin simpla apasare a unui buton. Utilizatorul poate accesa rapid aplicatii populare oferite de Philips Smart TV precum YouTube sau Netflix. Interfata este simpla si epurata.

Sunet

Philips 43PUS6503/12 ofera un bas profund si dialoguri clare. DTS-HD optimizeaza tratamentul sunetului pastrand continutul sonor de origine pentru ca difuzoarele sa ofere un sunet de mai buna calitate si dialoguri cat se poate de clare.

Puterea totala a boxelor este de 20W, sunetul impecabil gratie unor tehnologii precum Clear Sound, DTS sau Smart Sound Mode. Tratamentul DTS-HD optimizeaza sunetul, oricare ar fi sursa acestuia, pastrand totodata timbrul original al filmului.

Concluzie

Philips 43PUS6503/12 este un televizor ce se bucura de o imagine 4K excelenta. Sunetul este destul de bun pentru un televizor Smart cu un sistem audio integrat. Utilizatorul beneficiaza de un acces intutitiv la continutul online precum si la browserul web.

Alegerea perfecta pentru toate persoanele care isi doresc achizitionarea unui televizor cu o diagonala mare, inteligent, cu o rezolutie 4K si functii Smart la un pret accesibil si de la un brand cunoscut.

9.6 Total Score
Philips 43PUS6503/12

Philips 43PUS6503/12 este un Smart de exceptie pentru cei care indragesc sistemul Android.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
10
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

3 × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.