PHILIPS 49PUH4900/88 televizor 4K accesibil cu diagonala 124 cm

Ca producator de device-uri electronice, PHILIPS si-a trecut in portofoliu modelul de televizor 49PUH4900/88, cu diagonala 124 cm și rezoluție 4K. Util atat ca televizor cat si ca monitor pentru gadgeturile din casă sau laptop/PC poate transforma casa într-un mic cinematograf sau loc de joacă.

Design-ul televizorului Philips 49PUH4900/88 este minimalist dar plin de efect. Rama subțire încadrează și pune în valoare ecranul generos. Negrul întotdeauna este o alegere inspirată deoarece pare o prelungire firească a ecranului, dând impresia unei diagonale mai mare.

Suportul este tot de culoare neagră, format din 2 bucăți pentru a oferi o stabilitate foarte bună. În funcție de preferințe putem opta pentru a monta televizorul pe un suport de perete compatibil Vesa 400 x 200. Nu va fi greu să găsim un astfel de suport, întrucât este o mărime foarte des întâlnită, chiar la prețuri accesibile.
PHILIPS 49PUH4900/88

Click aici pentru preț Flanco – PHILIPS 49PUH4900/88

Click aici pentru preț eMAG – PHILIPS 49PUH4900/88

În ceea ce privește calitatea imaginii tehnologia 4K iși spune cuvântul de superioritate față de cea Full HD, plus tehnologii de ultimă generație precum Pixel Plus Ultra, Perfect Motion Rate 400 ce oferă nuanțe și culori mai strălucitoare și o foarte bună claritate chiar și a imaginilor în mișcare.

PHILIPS 49PUH4900/88 ne încântă cu un sistem audio format din 2 difuzoare ce pot furniza o putere de 8 W fiecare, iar pentru finețe și efecte speciale au fost implementate tehnologii precum Sunet Clar, Controll bass și Incredible Surround.

Pe partea de conexiuni, produsul dispune de 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, intrări de tip component, minijack pentru căști, Scart, ieșire audio digitală și slot CI+

Cele 3 porturi HDMI ne permit multiple conectări în același timp pentru a folosi televizorul ca și monitor pentru alte device-uri, astfel încât să avem o experiență inedită datorată rezolutie Ultra HD și ecranului mare.

PHILIPS 49PUH4900/88 are chiar și funcție de tuner inclusă, putând să înlocuim decodorul clasic pentru semnalul digital de tip DVB – T/C. Adică dacă avem un abonament CATV (televiziune prin cablu obișnuit, nu antenă satelit) atunci folosim televizorul că să recepționăm programele digitale, iar la nevoie se folosește slotul CI+ pentru introducerea cartelei SIM.

Bineînțeles că nu lipsește nici media playerul încorporat ce ne oferă posibilitatea de a reda filme, muzică, fotografii sau clipuri direct de pe o unitate de stocare atașată prin portul USB.

Chiar dacă nu este Smart TV, PHILIPS 49PUH4900/88 poate fi o achiziție extrem de reușită datorită faptului că are cel mai mic preț din categoria 4K raportat la diagonală.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      4 + 19 =