Best seller

PHILIPS 55PUH4900/88 cel mai vândut UltraHD în 2016

PHILIPS 55PUH4900/88 beneficiază în continuare de o reducere mare de preț și de aceea încă de la lansare este cel mai ieftin televizor UltraHD 4K cu diagonala de 139 cm. Chiar dacă nu este Smart TV se află în topul celor mai comercializate televizoare UltraHD.

Chiar dacă în prezent nu avem foarte mult conținut 4K, rezoluția Ultra HD joacă un rol deosebit de important mai ales la televizoarele cu ecran mare. De regulă ecranele cu diagonală mai mare de 100 cm și rezoluție Full HD nu au suficienți pixeli încât să creeze o imagine perfectă, iar asta se poate observa dacă priviți de la distanță mică. Cu siguranță nu este foarte plăcut să numeri pixelii de pe ecran în special atunci când îl folosești pe post de monitor.

PHILIPS 55PUH4900/88

Vezi aici prețul actual la PHILIPS 55PUH4900/88

Aici capătă sens rezoluția Ultra HD care înseamnă de 4 ori mai mare decât rezoluția Full HD, adică pe aceeași suprafață vor fi de 4 ori mai mulți pixeli care acoperă golurile și formează o imagine clară. Așadar chiar dacă de la depărtare diferența de rezoluție poate să nu pară ceva extraordinar, de aproape lucrurile stau diferit, iar când cumperi un astfel de televizor implicit te gândești să-l și folosești ca monitor pentru laptop/PC, consolă de jocuri, tableta, sau player Blu-Ray.

PHILIPS 55PUH4900/88 are un design simplu, dar de efect, atrage imediat privirea și din foarte multe televizoare pe care le-am studiat, aș putea spune că este unul dintre cele mai plăcute ca și aspect. Rama este foarte ingusta și se poate observa o simetrie perfectă, aproape ca rama unui tablou, iar un plus îl constituie suportul care nu iese prea tare în evidență, pentru a nu-ți distrage atenția de la ecran.

Cu toate că ecranul este foarte mare, carcasa fără suport este foarte subțire având doar 79 mm. Fiind compatibil Vesa 400 x 200, îl puteți monta pe un suport de perete și datorită designului subțire raportat la ecranul mare, veți putea experimenta senzația de a avea propriul cinema în confortul locuinței.

Sistemul audio este format din 2 difuzoare ce dezvoltă în total o putere de 16 W și vine cu tehnologii de filtrare și efecte speciale precum Incredible Surround, Bass Control și Clear Sound. Având în vedere că este un televizor cu diagonală mare ce se adresează camerelor foarte spațioase, ar fi putut oferi un sistem de 20W, dar cine dorește mai mult poate instala un sistem audio extern, chiar și unul de 100 lei va fi mai puternic decât orice sistem încorporat oferit de TV-urile actuale.

PHILIPS 55PUH4900/88 vine cu 3 porturi HDMI la care se pot conecta mai multe device-uri în același timp, iar din telecomanda televizorului puteți controla spre exemplu playerul Blu-Ray, DVD-ul sau sistemul home cinema. Tot din telecomandă selectăm intrarea device-ului ce ne dorim să ruleze pe televizor, fără a fi nevoie să schimbăm cablurile.

Modelul 55PUH4900/88 are 3 moduri de funcționare: TV, Gaming și Monitor. Dacă folosiți televizorul pe post de monitor, în special când rulați jocuri, recomand selectarea modului Monitor pentru că oferă cele mai bune performanțe. Jocurile merg foarte bine pe modul Monitor, chiar și shooterele unde știm foarte bine că orice delay contează.

Există și 2 porturi USB pentru a conecta în același timp un hard extern și un stick, de pe care putem să redăm conținut precum muzică, filme, fotografii sau clipuri. Playerul încorporat poate chiar să încarce automat subtitrarea dacă este în același folder cu filmul și ambele trebuie să aibă același nume.

De asemenea o altă funcție deosebit de utilă este cea a tunerului digital încorporat deoarece ne scapă de inconveniența de a avea un decodor extern pe lângă televizor, așa cum era în cazul modelelor mai vechi ce nu puteau să receptioneze canalele digitale fără acel decodor. Acum totul este inclus și nu veți mai fi deranjat de existența unui aparat suplimentar, de cabluri, și de neplăcerea de a folosi o altă telecomandă pentru schimbarea posturilor.

Cu siguranță PHILIPS 55PUH4900/88 nu este cel mai excelent TV 4K dar la prețul acesta nu cred că puteți găsi un televizor mai bun.

Update 18 iulie 2017: Modelul 55PUH4900/88 încă are cel mai bun preț din gama televizoarelor UHD. Aici este lista cu televizoarele 4K sortate în funcție de preț.

8.8 Total Score
PHILIPS 55PUH4900/88 cel mai ieftin televizor UHD de 139 cm

Cu siguranță nu este cel mai performant produs din gama sa, dar în mod cert, PHILIPS 55PUH4900/88 ne oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Design
9
Imagine
8
Sunet
8
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

three × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.