Protecția datelor

loading...

Datele personale colectate prin acest Site sunt următoarele:

– numele utilizatorului
– adresa de email
– link-ul site-ului
– IP-ul (adresa de internet)

Aceste date sunt colectate în mod automat atunci când introduceți un comentariu.

Cum sunt colectate și utilizate aceste date personale:

Pentru a putea introduce un comentariu trebuie să specificați un nume de utilizator (poate fi diferit de numele real) și o adresă de email, iar link-ul site-ului dumnevoastră este opțional. Numele și emailul sunt cerute în mod obligatoriu de platforma wordpress în scopul de a crea eventuale discuții cu ceilalți utilizatori ai Site-ului.

NU veți primi mesaje comerciale și nici alte emailuri nesolicitate din partea Site-ului!

Dacă atunci când ați plasat un comentariu ați bifat opțiunea că doriți să primiți notificare când cineva vă răspunde, atunci veți primi un email automat din partea Site-ului prin care vă notifică faptul că ați primit un răspuns la comentariu.

Adresele de IP sunt colectate și stocate automat într-un fișier pe server și unul din principalele motive ar fi stoparea unor atacuri venite de la o anumită adresă.

Site-ul conține și un modul de securitate ce stochează și limitează automat accesul unei adrese IP de la care se încearcă în mod repetat să pătrundă în zona de administrare prin mecanisme de forțarea parolei.

De asemenea, modulul de comentarii al platformei wordpress asociază automat datele ce le-ați introdus, cu IP-ul dumneavoastră.

Transferul datelor cu caracter personal:

Datele pot fi transferate către un alt stat din Uniunea Europeană doar ca urmare a unui back-up al întregului Site sau transferarea site-ului la o altă companie de găzduire.

Principalele drepturi și obligații ale utlizatorilor:

Fiecare utilizator este răspunzător pentru datele personale pe care le publicați în comentariilor.

Puteți oricând solicita informații referitoare la datele dumneavoastră, modul de prelucrare, să limitați prelucrarea, să vă opuneți prelucrării sau transferului, și de asemenea puteți solicita modificarea sau ștergerea acestora. Solicitările se pot trimite pe adresa de email a Site-ului contact@televizoareieftine.eu

Dezvăluirea datelor personale:

Datele dumneavoastră pot fi dezvăluite către anumite instituții ale statului dacă pe adresa Site-ului se primește o înștiințare oficială.

Site-ul folosește module de tip cookie despre care puteți citi mai multe în Politica de cookies. De asemenea vă învităm să citiți Termenii și condițiile Site-ului.