Samsung 32N4002 LED HD, NON-Smart, 80 cm

Samsung 32N4002

1099,99lei 1299,99lei


Samsung 32N4002 este un televizor cu diagonala de 80 cm, HD, Non Smart TV. Un televizor cu ajutorul caruia te poti bucura de momente placute in living alaturi de membri familiei.

Design

Samsung 32N4002 are un design modern, o rama subtire care incadreaza perfect ecranul oferindu-i un aspect elegant. Rama are o culoare neagra ceea ce aduce un plus de stil oricarei incaperi din locuinta in care este instalat.

Televizorul se poate monta cu deosebita usurinta pe perete cu ajutorul unui suport. Tinand cont de faptul ca este vorba despre un televizor extrem de subtire arata cu siguranta mai bine asezat pe perete.

Imagine

Samsung 32N4002 ii ofera utilizatorului sansa de a descoperi calitatea imaginii oferita de un televizor HD. Rezolutia Full Hd permite afisarea unei imagini de calitate la rezolutia de 1366X 768 pentru o vizibilitate excelenta a continutului.

Wide Colour Enhancer este o tehnologie care imbunatateste calitatea imaginii dezvaluind detalii ale culorilor, extrem de aproape de realitate. Acest televizor ofera un unghi de vizualizare extra larg, un unghi de vizionare confortabil, pentru o experienta de vizualizare optima oricare ar fi unghiul din care utilizatorul se uita la televizor.

La acest televizor imaginile sunt incredibil de reale, cele mai intunecate nuante de negru permitand o afisare detaliata a umbrelor precum si evidentierea culorilor vii.

Sunet

Sunetul emis de difuzoarele integrate este puternic. Utilizatorul are posibilitatea de a folosi iesirea digitala audio pentru conectarea propriului sistem audio, pentru a se bucura de cele mai frumoase experiente sonore.

Televizorul are o putere totala de 10W, o putere sonora tratata de decodorul Dolby Digital Plus. Acest televizor dispune de functia de ajustare a volumului ceea ce inseamna ca nu vor exista distorsiuni in timpul programelor sau filmelor vizionate.

Se poate asculta fara probleme muzica pe acest televizor prin intermediul unui stick fara grija ca sunetul va fi distorsionat.

Alte functionalitati – cautarea automata a canalelor, oprire automata, ConnectShare, teletext…o multime de functionalitati care ii faciliteaza utilizatorului viata de zi cu zi.

Prin intermediul Connect Share movie utilizatorul are posibilitatea de a conecta divertismentul si materialele sale media preferate la televizor ceea ce inseamna fie vizionare de videoclipuri, fie ascultat de muzica sau vizionarea fotografiilor prin intermediul conexiunii USB.

In privinta conectivitatii, Samsung 32N4002 dispune de toate sloturile de care utilizatorul ar avea nevoie. Exista slotul CI+ care il va scapa de un decodor suplimentar, exista posibilitatea conectarii prin Bluetooth. Mod gaming este o optiune suplimentara integrata a televizorului.

Concluzie

Samsung 32N4002 este un televizor care captiveaza. Are un raport calitate/pret excelent pentru functiile pe care le ofera. Sta foarte bine la capitolele audio si video.

Pentru a achizitiona acest televizor nu trebuie sa scoti o avere din buzunar si te vei putea bucura din plin de continutul oferit. Este o solutie de buna calitate care pune accent pe imaginea de calitate dar si pe conectivitate.

Respecta absolut toate normele de calitate impuse de brandul producator si raportat la tehnologiile propuse. Samsung a reusit mereu sa contureze ideea de calitate pentru orice produs lanseaza pe piata.

8.8 Total Score
Samsung 32N4002

Samsung 32N4002 este un televizor de buget care se adreseaza celor care nu au pretentii majore legate de rezolutie si tehnologii de ultima generatie.

Design
9
Imagine
8.5
Sunet
8.5
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

five × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.