Samsung 49KU6402 Smart Ultra HD 4K, HDR, 123 cm

2.700,00 Lei 4.699,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 11 iulie 2019 18:17

Samsung 49KU6402 este un televizor cu o diagonala de 123 cm, care beneficiaza de rezolutia 4K si de o multime de functionalitati asupra carora ne vom opri in cele ce urmeaza.

Design

Samsung 49KU6402 vine cu un plus de modernitate pentru incapaere in care este asezat. Televizorul beneficiaza de un design inovator, de o carcasa de culoare neagra, o rama extrem de subtire care lasa sa se vada imaginile mult mai dimensionate, in culori deosebit de frumoase si extrem de clare totodata.

Imagine

Samsung 49KU6402 esete dotat cu tehnologia UHD Dimming, o tehnologie capabila sa rafineze si sa ajusteze contrastele si detaliile in fiecare zona a ecranului ceea ce permite o optimizare a imaginilor intr-un mod extrem de fin si de precis.

4K HDR este o tehnologie recenta care ii permite utilizatorului sa descopere si mai multe detalii, fie ca vorbim de zone de umbra sau de zone mai clare, fie de culori mai vii pentru un realism care taie respiratia.

Tehnologia 4K este dotata cu o rezolutie de aproximativ 8 milioane de pixeli, adica de 4 ori mai puternica si mai clara decat un televizor Full HD. O precizie care face imaginile mai clare, mai realiste si care lasa impresia de imersiune.

Tehnologia Contrast Enhancer maximizează profunzimea campului iar tratamentul Ultra Clear vine sa perfectioneze contrastele cu un nivel de negru mai profund si un negru mai stralucitor.

De altfel, HDR ofera un contrast incredibil. Tehnologia Active Crystal Color este cea care are la baza o sursa de lumina albastra dar si un invelis de fosfor de culoare rosu si verde pentru a reusi sa redea o lumina de o puritate ridicata precum si o gama larga de culori bogate si naturale.

Deoarece imaginea este cea mai importanta caracteristica a unui televizor acesta a fost dotata cu o serie de caracteristici superioare de imagine precum Ultra Clear Panel, Motion Rate 100, Active Crystal Color, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode si Natural Mode Support.

Smart

Samsung 49KU6402 beneficiaza de un nou Smart Hub care constituie un portal unic spre o lume magica a programelor de televiziune, aplicatiilor video, a jocurilor. Utilizatorul beneficiaza de un acces rapid la continutul favorit. Este dotat cu un procesor Quad Core ceea ce inseamna ca reactioneaza deosebit de rapid la toate comenzile primite.

Sunet

Samsung 49KU6402 dispune de o putere sonoră totală de 20W. O calitate sonora la inaltimea asteptarilor utilizatorului, sunetul fiind asigurat de decodoarele Dolby Digital Plus. Decodorul DTS benficiaza de un sistem de compresie mai putin puternic decat decodorul Dolby Digital Plus.

Calitatea sonora este, drept urmare, mai aproape de semnalul orignal. Printre caracteristicile superioare de sunet amintim DTS Codec, BT Headset Support si SoundConnect.

Concluzie

Samsung 49KU6402 este un televizor excelent pentru o incapere mai spatioasa. Un televizor inteligent cu dimensiuni generoase, care ofera un sunet clar, imagini excelente, o buna calitate video.

Utilizatorul poate viziona un film la o calitate ridicata. Un televizor extrem de complex care ofera un confort sporit. Chiar daca nu este tocmai ieftin, merita achizitia.

9.5 Total Score
Samsung 49KU6402

Samsung 49KU6402 este un televizor premium, cu funcționalități Smart și cu un preț decent

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
10
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

2 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.