Samsung 49MU6202 UltraHD 4K HDR, Curbat 123 cm – preț bun

2.200,00 Lei
2.600,00 Lei
2.399,99 Lei
2.799,99 Lei
Profitshare.ro

Samsung 49MU6202 este un televizor inteligent, realizat de producătorul sud-coreean, și ca orice alt model din portofoliu pare să surprindă din toate punctele de vedere.

Samsung 49MU6202 este deosebit în primul rând prin aspectul său ultra modern, dar și prin faptul ca avem niște caracteristici și specificatii de top. Însă, mai multe despre acestea vom povesti mai jos, pe parcursul acestui articol.

Cândva, gama de televizoare curbate era în vogă, iar în ultima perioadă pare că Samsung este singurul producător ce insistă pe acest segment de piață.
Samsung 49MU6202

Samsung 49MU6202 – Verifică aici prețul actual

Nu este un reproș ci din contră, televizoarele curbate au un design futurist iar în cazul unei ecran cu diagonală mare oferă o mai bună vizibilitate de la distanțe scurte.

Design

Ca orice televizor, la prima vedere se remarcă prin aspectul său, deoarece ecranul acestuia curbat pare să atragă toate privirile celor care intră într-un showroom.

În al doilea rând, Samsung 49MU6202 este bine pus în evidență, deoarece avem niște linii subtiri, discrete, care dau impresia unui ecran voluminos ca și suprafața dar slim ca și grosime.

Până și telecomanda este una curbată. Așadar, ecran curbat, suport curbat șii telecomandă curbată, probabil Samsung încearcă să facă din asta o „semnatură”, să ne sublinieze faptul că este un televizor deosebit.

Avem și un suport interesant, de o culoare gri, ce pare să imite aluminiul, iar ca design se aseamănă destul de mult cu un suport de monitor.

Pentru cele mai multe din modelele Ultra HD observăm că atât Samsung cât și cei de la LG au adoptat acest tip de suport și pare să aibă succes. Până la urmă de ce nu?

Imagine

Având în vedere rezoluția foarte bună, un astfel de televizor poate fi folosit ca și monitor pentru jocuri de PC sau consolă. Poate că din acest considerent producătorii s-au gândit la un design ce tinde spre un monitor.

Dacă discutăm despre imagine prefer să trec direct la subiect, pentru că dacă ați ajuns la acest articol deja sunteți în temă cu ceea ce înseamnă rezoluție Ultra HD.

Pe lângă rezoluția UltraHD, Samsung 49MU6202 mai oferă o tehnologie inovativă și anume HDR (High Dynamic Range). Aceasta îmbogățește culorile, făcând imagine să pară foarte reale, cam în genul aparatelor foto cu tehnologie HDR.
Samsung 49MU6202 HDR

Samsung 49MU6202 – Verifică aici prețul actual

La televizoare cu HDR veți putea beneficia de toate avantajele acestei tehnologii dacă rulați conținut compatibil cu acest standard. Deja unele servicii oferă acest tip de conținut, și anume Netflix.

Mai trebuie subliniat faptul că televizoarele nu vin calibrate individual, ci doar vin cu câteva moduri de imagine prestabilite de către producător. Este de înțeles că aceste setări au fost efectuate în condiții ambientale ideale.

Astfel, am întâlnit câteva persoane care deși în showroom au fost foarte încântate de un anumit televizor, când l-au pus în funcțiune acasă, nu mai erau la fel de încântate.

Partea bună este că putem obține maximul de calitate de la un televizor, prin calibrare profesională, făcută acasă la noi, în condiții ambientale proprii.

Știu că erau pe olx persoane care ofereau servicii de calibrare și merită 100-200 lei, pentru că se face o singură dată și obținem beneficii pentru totdeauna.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, Samsung 49MU6202 oferă două difuzoare încorporate, cu o capacitate totală de 20W.

Ca și alte caracteristici audio superioare, avem Dolby Digital Plus, alături de DTS, Multiroom Link și Bluetooth Audio, acestea fiind absolut indispensabile unui televizor din gama 2017.

Smart

În ceea ce privește partea de Smart, cei de la Samsung sunt printre cei mai buni în acest domeniu și ca urmare reușesc să impresioneze pe orice pasionat de tehnologie.
Samsung 49MU6202 Smart

Samsung 49MU6202 – Verifică aici prețul actual

Astfel, Samsung 49MU6202 vine cu sistemul de operare mereu perfecționat de-a lungul timpului și anume Tizen. Aplicațiile rulează rapid și fluent chiar dacă folosim conexiunea wireless.

De asemenea Samsung 49MU6202 vine la pachet cu telecomandă inteligentă ce ușurează navigarea pe internet mai ales că are și funcție de control vocal.

Concluzie

În concluzie, putem spune că Samsung 49MU6202 ne oferă maximul posibil pentru un preț sub 3000 lei și nu are concurență pe segmentul de televizoare curbate.

9.7 Total Score
Samsung 49MU6202 Smart TV performant

Samsung 49MU6202 este un adevărat gadget pentru pasionații de tehnologie și merită un efort în plus având în vedere ecranul curbat.

Design
10
Imagine
9.5
Sunet
10
Smart
10
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      5 × 4 =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.