Samsung 49NU7652 Curbat, Smart, UltraHD 4K, HDR, 123 cm

loading...

3.199,99 Lei 3.599,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 4 august 2019 17:21

Samsung 49NU7652 este un televizor Smart din gama premium de la Samsung și vine cu un ecran de 123 cm și rezolutie Ultra HD. Samsung este unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume la ora actuală, iar produsele sale se regăsesc în casele oamenilor din întreaga lume.

Samsung deja este o companie renumită pentru produsele ei calitative, in special cele din acest segment de preţ. Încă de la prima vedere a titlului, televizorul pare foarte atrăgător dar ce ştie să facă?

Design

Ca să incepem uşor, design-ul modern al modelului Samsung 49NU7652 va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie aspectului exterior elegant de culoare neagra si a standului integrat, potrivindu-se perfect intr-o camera de apartamet sau intr-un living/dormitor destul de spatios.

Imagine

Acesta este subiectul unde Samsung 49NU7652 cu adevărat străluceşte. Cei de la Samsung au facut o combinatie perfecta: display-ul sau de tip LED dispune de o diagonala mare de 123 cm, adica 49 inch, rezolutia Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli, dar si de un contrast dinamic excelent, afisand asadar imagini clare si de cea mai buna calitate, respectiv culori vii si naturale din aproape orice pozitie de vizionare.

Pe langa toate acestea, ecranul LED curbat de 49 inch se remarca prin mai multe caracteristici superioare de imagine: HDR Rro, UHD Dimming, PurColour, Contrast Enhancer, PQI 1900 si 4K Upscaler, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa.

Sunet

O imagine de calitate superioară poate fi însoţită doar de un sunet la fel de calitativ. Sunetul modelului 49NU7652 este asigurat de sistemul audio Stereo si de cele doua difuzoare de cate 10 w fiecare, ce are caracteristici superioare de sunet Dolby Digital Plus, Bass Reflex, Wallmount Sound Mode si Multiroom Link.

Ultra Clean View analizeaza continutul utilizand un algoritm avansat de filtrare si readucere al zgomotului de fundal.

Alte caracteristici

Samsung 49NU7652 este un televizor inteligent, astfel incat sa il puteti conecta la internet si sa navigati pe continutul online. Conexiunea poate fi stabilita prin tehnologia wireless integrata sau prin portul LAN.

HDR10+ este o tehnologie extrem de avansata, bazandu-se pe beneficiile aduse de televizoarele HDR cu scopul de a oferi cea mai buna experienta de vizionare. HDR10+ furnizeaza o calitate a imaginii fara precedent pe toate televizoarele cu luminozitate , culoare si contrast optimizate automat pentru fiecare scena.

Folosind functia ConnectShare, puteti viziona un continut variat, conectand pur si simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Samsung 49NU7652 are 3 porturi HDMI pentru a va permite sa creati un centru multimedia de divertisment in propria sufragerie.

Concluzie

În concluzie, Samsung 49NU7652 oferă un raport pret/calitate foarte bun, cu destule funcţii pentru a satisface pe oricine. Eu considera ca acest televizor merita o mica investitie ce va fi de durata si fara regrete datorita caracteristicilor sale impresionante.

9.6 Total Score
Samsung 49NU7652

Samsung 49NU7652 este un model premium deosebit, cu performanțe ce satisfac pe orice pasionat de tehnologie.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
10
Smart
10
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      one × 5 =

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.